adek Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Serwis IT'S ART zamieścił na swojej stronie interesujący wywiad z dyrektorem artystycznym małego studia Micheledauria związany z filmem HONDA. Zachęcam do obejrzenia przede wszystkim samego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=455 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Film nie rzucił mnie na kolana ale muzyka... po prostu brak słów.. odpłynąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ironteeth Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Myślę,ze film z założenia nie miał za zadanie sprawić, że 'szczena nam opada' :P. Mnie bardzo się podobał, dreams come true..."ku pokrzepieniu serc" :D Lubię takie historie, muzyka powala na kolana. Można odpłynąć ... do krainy marzeń, o !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nenek Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 zgadzam się jeżeli chodzi o oprawę muzyczną to jest coś niesamowitego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi