Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Canon 10D + BG-ED3 + 18-55 + dodatki - 999 zl

Sigma 17-35 2.8-4 EX DG HSM komplet- 850 zl

Tamron 28-75 2.8 komplet - 850 zl

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

10D fajny aparat, tylko to USB 1.0 ;/

Ile sam aparat? I jaki przebieg

Napisano
  • Autor

Aj sprzedam myslalem ze napisalem ;]

Co z tego ze usb 1.0 a kto dzisiaj bawi sie w zgrywanie kablem :D , czytnik hamy za 44.99 zl i 10x szybciej niz usb 2.0 , w ogole powinni czytniki dawac do aparatu nie kable...

Samego nie sprzedam , chyba ze bez szkla wtedy -100 zl , przebiegu nie znam wiec w z sufitu nie bede bral , sprzet nie zniszczony , glownie jako rezerwa sluzyl

Napisano
sprzet nie zniszczony , glownie jako rezerwa sluzyl
nic mi nie da niezniszczony, jesli migawka z przebiegu padnie po miesiacu i bede zmuszony wydac 600 pln na nowa
Napisano
  • Autor

a co ja mam wywrozyc z fusow ile ma przebiegu ? opisuje to co moge , moge stan zew to opisuje proste , w nowym moze ci pasc po miesiacu i co ? i nic... ma tyle lat ile ma , wiec chyba trzeba byc swiadomym zakupu takiego sprzetu , a czy sie oplaca czy to ma sens kazdy sam sobie oceni , sam kupilem 5d wygladajace jakby swiat objezdzilo , cyka robi zdjecia i ma sie dobrze

eot

Napisano

Możesz mi wysłać fotki tego "Canon 10D + BG-ED3 + 18-55 + dodatki" na [email protected] ??

Napisano
a co ja mam wywrozyc z fusow ile ma przebiegu ? opisuje to co moge , moge stan zew to opisuje proste , w nowym moze ci pasc po miesiacu i co ? i nic... ma tyle lat ile ma , wiec chyba trzeba byc swiadomym zakupu takiego sprzetu , a czy sie oplaca czy to ma sens kazdy sam sobie oceni , sam kupilem 5d wygladajace jakby swiat objezdzilo , cyka robi zdjecia i ma sie dobrze

eot

Nie unoś się tak bo i nie masz z czym... każdy głupi wie, że migawki mają określoną żywotność i im bliżej tej wartości (albo im dalej, jeśli już ją przekroczy ;) ) to ryzyko awarii wzrasta. Kupiłbyś auto jakbyś nie wiedział jaki ma przebieg i ile lat bo lakier będzie się ładnie błyszczał ?

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.