Hubi Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) Witam szanownych gości, Idąc pomysłem wielu forumowiczów i ja zakładam swoją teczkę ze swoim skromnym fotofolio. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę choć i pochwały (jeśli takowe będą) chętnie przyjmę :) Więc zaczynamy! 1. Biedronka No.1 2. Rollercoaster 3. Biedronka No. 3 vel Gryzoń 4. Biały szkwał... 5. Kokon 6. 'Kłaniam się nisko..' 7. Po prostu konik... 8. 'Proszę...' 9. A ku ku! ;) 11. Mucha nie siada?? 12. Niebo i Piekło... 13. Motyla noga! Właściwie oko.. 14. Skromny portret (w zasadzie zdjęcie na szybkiego i niechlujne z deczko ale mi się podoba to wrzuciłem :) ) Na razie tyle. Jak będą nowe to się podzielę :) Pozdrawiam! Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Hubi
colgatte Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Kokon najbardziej mi się podoba, niemal studyjne. Ostatni portret niestety przeciętny i taki naszo-klasowaty chyba.
Margie21 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 chciałabym się zapytać jakiego aparatu użyłeś i obiektywu, jeśli mógłbyś zdradzić rąbkę tajemnicy :) świetne zdjęcia, najbardziej przypadło mi do gustu z biedronką (3) i z kotkiem (8,9) :)
Loopik Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Dla mnie 3, 9, 11 - najlepsze. 4 i 12 ładne, ale jak dla mnie mało oryginalne.
Hubi Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Napisano 2 Lipiec 2010 chciałabym się zapytać jakiego aparatu użyłeś i obiektywu, jeśli mógłbyś zdradzić rąbkę tajemnicy :) świetne zdjęcia, najbardziej przypadło mi do gustu z biedronką (3) i z kotkiem (8,9) :) O! Widzę że ktoś pobawił się w górnictwo :) To już bardzo stare zdjęcia, wykonywane były jeszcze poczciwym Olympusem E-20p (jedna z pierwszych lustrzanek cyfrowych - jeszcze z niewymienną optyką) z założonym na nim o ile dobrze pamiętam Raynoxem DCR-250 (bo sądzę że chodzi Ci głownie o zdjęcia macro). Czasów ani przysłon nie pamiętam a surówki z exifami już pousuwałem, ale raczej nie były tu strasznie ważne. A ten 'nibyportret' to jak teraz patrzę to nie wiem po co ja go tu ciapnąłem :P Tak jak to odkopałeś to naszło mnie na jakiś kolejny wypad na łąkę i postrzelanie maluśińskich :) Pozdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi