Rembik Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 (edytowane) Co jeśli cały wszechświat to błąd alchemicznych eksperymentów i jesteśmy zlepkiem kilku roztworów, przypadkowo wlanych do kociołka... Koniec... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Dopiero dzisiaj zauważyłem nowy temat, dziwne, że nikt się nie zgłasza, może moimi bazgrołami zachęcę Was do zabawy. Pozdrawiam. Edytowane 1 Styczeń 2009 przez Rembik
rosikowski Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Ha ~! nareszcie ktoś zaczął coś mazać... zapowiada się bardzo ciekawie... może też się dołączę... powodzenia
miriam Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Witam :D W końcu ktoś zaczął mam nadzieję że uda się Tobie to zakończyć ;), powodzonka, czasu niestety za wiele nie zostało. Dlatego też trzymam kciuki. //Pozdr.
Rembik Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Napisano 28 Grudzień 2008 Malutki update dzisiaj jestem w stanie tylko tyle poprawić... pytanie za 100 pkt. jak najlepiej nakładać kolor na czarno biały rysunek, chodzi o Photoshopa oczywiście... Pozdrawiam, widzę, że jednak zachęciłem co nieco :D
rosikowski Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 na następnym layerze wybierz "color" "multiply" lub "overlay" popróbuj, sam zobaczysz co wolisz... osobiście wole "color"
Rembik Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Napisano 29 Grudzień 2008 Zabawa kolorem, podmalowałem troszeczkę, jak zwykle mało czasu, ale wyjątkowo, rysowanie tej pracy sprawia mi przyjemność i obiecuję wyrobić się w czasie. Liczę, że zgłosi się jeszcze kilka osób, byłoby świetnie gdyby temat został chociaż troszkę przedłużony. Pozdrawiam.
rosikowski Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 jedziesz dalej.... jedziesz, jedziesz... ja nie długo zasiadam do skrobania... (może wywalisz te kulki?) i dodasz więcej takich chemicznych butelek walających się po ziemi
rosikowski Napisano 2 Styczeń 2009 Napisano 2 Styczeń 2009 aaaaa.... teraz widzę cóż to są te kulki ... heh ... nie uważnie czytam opisy, bardzo fajnie wyszło... dałeś mi spore pole do popisu musze się ostro starać żeby cię prześcignąć
Rembik Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Napisano 2 Styczeń 2009 Dzięki wielkie! Powtórzę się, ale pierwszy raz chyba rysowanie pracy sprawiło mi, aż tak wielką frajdę. Mogłeś nie wiedzieć opis wstawiłem do finałowej pracy :D Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi