Skocz do zawartości

ChC.8: Nieprzewidziane konsekwencje by Rembik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Co jeśli cały wszechświat to błąd alchemicznych eksperymentów i jesteśmy zlepkiem kilku roztworów, przypadkowo wlanych do kociołka...

Koniec...

stworca1hn7.jpg

w636.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dopiero dzisiaj zauważyłem nowy temat, dziwne, że nikt się nie zgłasza, może moimi bazgrołami zachęcę Was do zabawy. Pozdrawiam.

wsteplh0.jpg

w417.png

Edytowane przez Rembik
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam :D

W końcu ktoś zaczął mam nadzieję że uda się Tobie to zakończyć ;), powodzonka, czasu niestety za wiele nie zostało. Dlatego też trzymam kciuki.

//Pozdr.

Napisano

Malutki update dzisiaj jestem w stanie tylko tyle poprawić... pytanie za 100 pkt. jak najlepiej nakładać kolor na czarno biały rysunek, chodzi o Photoshopa oczywiście... Pozdrawiam, widzę, że jednak zachęciłem co nieco :D

stworcaxy1.jpg

w414.png

Napisano

Zabawa kolorem, podmalowałem troszeczkę, jak zwykle mało czasu, ale wyjątkowo, rysowanie tej pracy sprawia mi przyjemność i obiecuję wyrobić się w czasie. Liczę, że zgłosi się jeszcze kilka osób, byłoby świetnie gdyby temat został chociaż troszkę przedłużony. Pozdrawiam.

wypadekhf1.jpg

w417.png

Napisano

aaaaa.... teraz widzę cóż to są te kulki ... heh ... nie uważnie czytam opisy, bardzo fajnie wyszło... dałeś mi spore pole do popisu musze się ostro starać żeby cię prześcignąć

Napisano

Dzięki wielkie! Powtórzę się, ale pierwszy raz chyba rysowanie pracy sprawiło mi, aż tak wielką frajdę. Mogłeś nie wiedzieć opis wstawiłem do finałowej pracy :D Powodzenia!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności