rosikowski Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 (edytowane) Taki o to finish przedstawiam... w prawdzie posiedział bym jeszcze ze 2-3 godzinki ale trzeba być fair...;p Mym ogólnym zamysłem będzie pokazanie w kształcie tego robota że jest "źle skonstruowany" już gdzie nie gdzie wcisnąłem bryły które wyglądają na "niepotrzebne" ale jeszcze nie wiem jak to skończę, jedno wiem na pewno że Robo-man jest bardzo zły na "tatusia" który nazwał go nieudanym eXperymentem No i Robo-ziomek będzie robił rozrube Edytowane 3 Styczeń 2009 przez rosikowski
miriam Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Witaj Myślę że powinieneś skupić się na ukazaniu właśnie tej złości, "wcisnąć" tatusia w kadr, nieco go rozwinąć jeszcze ... Powodzonka //Pozdr.
rosikowski Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) masz racje z tą złością, ale to by trzeba było twarz przerobić na cyborga... w założeniu miał to być tylko robot. Zacząłem ustawiać pod nim podłoże... wydaje mi się że dobrze będzie tatusia wcisnąć na ziemi, leżącego... panuje tu totalny Haos nie ? Edytowane 29 Grudzień 2008 przez rosikowski
rosikowski Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Napisano 30 Grudzień 2008 Jedziemy jedziemy... koniecznie czekam na sugestie jakoweś .... a w drugiej ręce, jeszcze dokładnie nie wiem co to za narzędzie będzie Odnośnie tatusia... chcę pokazać jak stara się wystrzelić z broni w ferworze złości... ale nie zdążył bo dostał w łeb będzie on wojskowym lub naukowcem ide spać...
rosikowski Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Napisano 2 Styczeń 2009 Właśnie sobie obiecałem że to moja ostatnia praca z dymem/bałaganem w tle umieszczam następnego wipa czekając na krytyke
rosikowski Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Napisano 2 Styczeń 2009 ale którego aliena ~? bo dużo ich było... chyba że ironią walnąłeś mając na myśli że łeb jak nie wypał ...:D:D spoko... to nie finish...;p dzięki za reposta... :D
Rembik Napisano 2 Styczeń 2009 Napisano 2 Styczeń 2009 Sądziłem, że robot będzie bardziej powyginany/zdeformowany... szkoda, że jest tyle dymu, w 2gim wipie fajnie już operowałeś bryłą nóg, myślałem, że będą koślawo wygięte w tył. Liczę, że zajmiesz się jeszcze tatusiem.
rosikowski Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 Rembik Coyote dzięki za uwagi, mobilizują one do pracy, jutro finish tak nawiasem mówiąc Rembik wydaje mi się że pojedynkujemy się tylko we dwójkę
Rekomendowane odpowiedzi