Napisano 29 Grudzień 200816 l stare matte ...ale tutaj na max3d nie wrzucałem..... wszystko osobno.... drzewa u mnie za chatą z wrocławia, most to digitalpaint. Woda to rzeka odra. Chmury niebo - cg textures, domek z jakiegoś google ściągnałem czyli ukradłem ; ), kamyczki - cg textures pozdrawiam Edytowane 29 Grudzień 200816 l przez norden
Napisano 29 Grudzień 200816 l Jak dla mnie absolutny wyczes ;] chociaż jeśli miałbym marudzić to dałbym most bardziej azjatycki ;] Chociaż za cala resztę rispect ;] Może nawet na tapetkę bym dał gdybyś nie zdradzał że to polskie kawałki :D
Napisano 29 Grudzień 200816 l napisałeś że drzewa i woda z Wrocławia, więc zagości na moim pulpicie domowym :) fajne.
Napisano 29 Grudzień 200816 l A mi jako całość się nie podoba :( Jak dla mnie można by zrobić z tego 2 obrazki, jeden z domkiem, drugi to ta część z mostkiem i wszystko co po prawej.. Pozdro:)
Napisano 29 Grudzień 200816 l niepokoj powoduje to co jest pod mostkiem, a raczej to czego nie ma...dlaczego nie widac tam wody ? poza tym wyczesik
Napisano 29 Grudzień 200816 l Autor bo nie wszystko się świeci co jest pod mostkiem ; p dzieki za komentarze ps: coś tam jest.... pamietam ze wtedy kiepski monitor miałem.... i jakies cięcia tam widać jak podjasnisz ;D