norden Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) stare matte ...ale tutaj na max3d nie wrzucałem..... wszystko osobno.... drzewa u mnie za chatą z wrocławia, most to digitalpaint. Woda to rzeka odra. Chmury niebo - cg textures, domek z jakiegoś google ściągnałem czyli ukradłem ; ), kamyczki - cg textures pozdrawiam Edytowane 29 Grudzień 2008 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Jak dla mnie absolutny wyczes ;] chociaż jeśli miałbym marudzić to dałbym most bardziej azjatycki ;] Chociaż za cala resztę rispect ;] Może nawet na tapetkę bym dał gdybyś nie zdradzał że to polskie kawałki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Super klimat. Fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 napisałeś że drzewa i woda z Wrocławia, więc zagości na moim pulpicie domowym :) fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 A mi jako całość się nie podoba :( Jak dla mnie można by zrobić z tego 2 obrazki, jeden z domkiem, drugi to ta część z mostkiem i wszystko co po prawej.. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 niepokoj powoduje to co jest pod mostkiem, a raczej to czego nie ma...dlaczego nie widac tam wody ? poza tym wyczesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2008 bo nie wszystko się świeci co jest pod mostkiem ; p dzieki za komentarze ps: coś tam jest.... pamietam ze wtedy kiepski monitor miałem.... i jakies cięcia tam widać jak podjasnisz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi