eVenement Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) http://iv.pl/images/042gu2huby33mjoty7zl.jpg 1 samochod oraz 1 praca w 3d studio max.. umiescilem tu bo nakaldam materialy :) no i nie wychodzi mi oswietlenie... za pare dni dodam do galerii :) z gory dzieki za oceny... Edytowane 30 Grudzień 2008 przez eVenement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 na twoim miejscu dorobił bym "podłogę" do autka, jeżeli to twoja pierwsza praca w max'e , to good job. Dorób jakąś fajną scenkę, a światło polecam skylighta. kombinuj pozdrawiam indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2008 n Dorób jakąś fajną scenkę, a światło polecam skylighta. chodzi omapke .hdr ? mam mapke.. przyzwoitą nawet ; d ale nie umiem zrobic zeby byla w otoczeniu samochodu.. poszukam, tutoriala moze jakiegos znjade dzieki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) bardziej chodziło mi o jakąś scenkę 3d ale hdr też może być edit na twoim miejscu dopracował bym bardziej ten model zanim dodasz go do galerii(chodzi mi głównie o tarcze hamulcową, klamki, jakiś disp na oponie , bardziej szczegółowe felgi, mniej kanciaste światła)i tak w nieskończoność. Jest bardzo dużo błędów na siatce(pokaż siatkę). Co do scenki to może coś jak Freedom Fighter wykombinował. Edytowane 29 Grudzień 2008 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Jak na pierwszy samochód to jest świetnie. indian, wskaż proszę te błędy, bo ja żadnych poważnych nie widzę. Niezgodności są (link), ale siatka jest w miarę czysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 Indian : nie wiem co to Freedom Fighter ;] moje umiejetnosci sa zerowe..nie wiem np. nawet jak dac hdr map w otoczeniu.. ;) fakt tarcza a hamulcowa ssie a w felggach sie nie postaralem ;d ale.. to moj 1 model troche nad nim siedzialm zeby tak wygladal.. lampa jest kanciasta bo nie dalem na nia zadnego smootha. KamillM: pokazaless wersje innego ... on jakis abrdziej podrasowany jest:) mam inne blueprinty to ta starsza wersja z golębiem :D(chyba) SIATKA MUSTANGA : http://iv.pl/images/176fscz5e64aninz6d9u.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Freedom Fighter to bywalec tego forum :D indian podał Ci link do tematu. Chodzi może o tego? Warto podawać referki na początku tematu. Aha, i siatke dawaj bez ms, z perspective wystarczy i najlepiej czarne krechy na białym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Indian : nie wiem co to Freedom Fighter ;] hehe:P Ja mam takie pytanie, czemu on ma na grilu... ptaka?:D Faktycznie jak na pierwszy model to bardzo pozytywnie ale ja zamiast meczenia jakiejś scenki bym sie brał za następne modele:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 haha co za zniewaga:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 Freedom Fighter: sorry ale ejstem tu nowy nie wiedzialem ze choi tutaj o osobę.. :) rpzepraszam :D na grillu jest ptak bo jest tak na planach samochodu jednak zmienie to na pędzącego konia ;] bo ten ptak to fe... jest :D narazie to sprobuje jakies materialy dokonczyc i moze swiatlo mi wyjdzie :| .. dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Digital Tutors ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 tak. : 70 % robilem z tym DT bo w ogole nie bylem obeznany w programie :) ale pare rzeczy sam robilem :) dopiero się uczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Jeszcze tylko większy smooth na "oczka" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi