Napisano 29 Grudzień 200816 l http://iv.pl/images/042gu2huby33mjoty7zl.jpg 1 samochod oraz 1 praca w 3d studio max.. umiescilem tu bo nakaldam materialy :) no i nie wychodzi mi oswietlenie... za pare dni dodam do galerii :) z gory dzieki za oceny... Edytowane 30 Grudzień 200816 l przez eVenement
Napisano 29 Grudzień 200816 l na twoim miejscu dorobił bym "podłogę" do autka, jeżeli to twoja pierwsza praca w max'e , to good job. Dorób jakąś fajną scenkę, a światło polecam skylighta. kombinuj pozdrawiam indian
Napisano 29 Grudzień 200816 l Autor n Dorób jakąś fajną scenkę, a światło polecam skylighta. chodzi omapke .hdr ? mam mapke.. przyzwoitą nawet ; d ale nie umiem zrobic zeby byla w otoczeniu samochodu.. poszukam, tutoriala moze jakiegos znjade dzieki;)
Napisano 29 Grudzień 200816 l bardziej chodziło mi o jakąś scenkę 3d ale hdr też może być edit na twoim miejscu dopracował bym bardziej ten model zanim dodasz go do galerii(chodzi mi głównie o tarcze hamulcową, klamki, jakiś disp na oponie , bardziej szczegółowe felgi, mniej kanciaste światła)i tak w nieskończoność. Jest bardzo dużo błędów na siatce(pokaż siatkę). Co do scenki to może coś jak Freedom Fighter wykombinował. Edytowane 29 Grudzień 200816 l przez indian
Napisano 30 Grudzień 200816 l Jak na pierwszy samochód to jest świetnie. indian, wskaż proszę te błędy, bo ja żadnych poważnych nie widzę. Niezgodności są (link), ale siatka jest w miarę czysta.
Napisano 30 Grudzień 200816 l Autor Indian : nie wiem co to Freedom Fighter ;] moje umiejetnosci sa zerowe..nie wiem np. nawet jak dac hdr map w otoczeniu.. ;) fakt tarcza a hamulcowa ssie a w felggach sie nie postaralem ;d ale.. to moj 1 model troche nad nim siedzialm zeby tak wygladal.. lampa jest kanciasta bo nie dalem na nia zadnego smootha. KamillM: pokazaless wersje innego ... on jakis abrdziej podrasowany jest:) mam inne blueprinty to ta starsza wersja z golębiem :D(chyba) SIATKA MUSTANGA : http://iv.pl/images/176fscz5e64aninz6d9u.jpg
Napisano 30 Grudzień 200816 l Freedom Fighter to bywalec tego forum :D indian podał Ci link do tematu. Chodzi może o tego? Warto podawać referki na początku tematu. Aha, i siatke dawaj bez ms, z perspective wystarczy i najlepiej czarne krechy na białym ;)
Napisano 30 Grudzień 200816 l Indian : nie wiem co to Freedom Fighter ;] hehe:P Ja mam takie pytanie, czemu on ma na grilu... ptaka?:D Faktycznie jak na pierwszy model to bardzo pozytywnie ale ja zamiast meczenia jakiejś scenki bym sie brał za następne modele:)
Napisano 30 Grudzień 200816 l Autor Freedom Fighter: sorry ale ejstem tu nowy nie wiedzialem ze choi tutaj o osobę.. :) rpzepraszam :D na grillu jest ptak bo jest tak na planach samochodu jednak zmienie to na pędzącego konia ;] bo ten ptak to fe... jest :D narazie to sprobuje jakies materialy dokonczyc i moze swiatlo mi wyjdzie :| .. dzieki.
Napisano 30 Grudzień 200816 l Autor tak. : 70 % robilem z tym DT bo w ogole nie bylem obeznany w programie :) ale pare rzeczy sam robilem :) dopiero się uczę...