Napisano 31 Grudzień 200816 l Witam! Jest to moja pierwsza animacja zrobiona w 3ds max. Robiłem ją chyba ponad tydzień, i mimo wielu przeszkód udało mi się zrobić te oto wspaniałe dzieło (xD)! jest w niej wiele błędów, np. oświetlenie, ale coś tam nieco widać ;). http://pl.youtube.com/watch?v=GuYiW6-MPH8 a i jeszcze: jak wstawić miniaturkę zdjęcia, aby było ją widać na liście wątków?
Napisano 31 Grudzień 200816 l całkiem fajnie jak na pierwszą animacje, tylko ten render na ciemnym tle przeszkadza bo trochę słabo widać co się dzieje pewnie chciałeś zrobić klimat... pozdro
Napisano 31 Grudzień 200816 l Autor no chciałem zrobić klimat, ale nawet gdybym nie chciał, to i tak nie wiedziałbym jak to pojaśnieć.
Napisano 31 Grudzień 200816 l jak dla mnie to za mało widać żeby ocenić animację... włącz światełko... ;)
Napisano 1 Styczeń 200916 l Autor Co tak dużo osób komentuje? jak na razie wypowiedziały się tylko dwie osoby ;P
Napisano 1 Styczeń 200916 l Bo nie jestesmy gadatliwi ;) Od siebie dodam iz przydalby sie dzwiek/swiatlo/lepsza kamera. Pozatym jezeli chodzi o animacje to jak na 1 animke calkiem sympatyczne.
Napisano 2 Styczeń 200916 l Co tak dużo osób komentuje? jak na razie wypowiedziały się tylko dwie osoby ;P Pierwsza animacja nie jest tematem na kilkanaście stron, jest za prosta aby większa ilość osób miała ochotę się o niej wypowiadać. Jeśli nie wiesz jak ruszyć oświetlenie to poczytaj/obejrzyj jakiś tutorial.