erwin Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat, google mi nie pomoglo;) Otóż chcę programowo zamienic kanaly (lewy na prawy i odwrotnie) przy podlaczaniu sluchawek do laptopa (zintegrowany dzwiek Realtek HD audio). Sterowniki nie udostepniaja takiej opcji. Nie wchodzi w gre ingerencja w okablowanie i stosowanie przejsciowek. Ma ktos pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Inne sterowniki:) Kiedyś było coś takiego jak KX Project (zresztą dalej chyba jest) - sporo dodatkowych opcji i wydaje mi się, że właśnie odwrócenie kanałów też. Sprawdź tylko, czy czasem nie współpracuje tylko z konkretnymi kartami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2009 No właśnie, KX Project nie dziala na zwyklej laptopowej karcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi