StephenB Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Nie mogę usunąć zbędnych krawędzi widocznych na ss. Wcześniej box dzieliłem slice plane. W jaki sposób je usunąć. Backspace nie działa. http://img113.imageshack.us/img113/3168/krawedzieaa6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_walczak Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 opcja REMOVE w edit edges Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenB Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 Też nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarkus Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Tych krawedzi sie nie pozbedziesz, nie mozna zostawic krawedzi nie polaczonych z reszta obiektu, musi sie trzymac chociaz na jednej ;) Zeby wywalic, te, ktorych nie chcesz, stworz wczesniej edge, np. rogu okna do rogu sciany (connect) i dopiero usun ten niepotrzebny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenB Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 Dałem detach - pomogło:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdeno Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 przyczyna była taka, że nie możesz mieć polygonu z dziurą w środku. tak też zawsze jedna krawędź pozostałaby widoczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts