StephenB Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Nie mogę usunąć zbędnych krawędzi widocznych na ss. Wcześniej box dzieliłem slice plane. W jaki sposób je usunąć. Backspace nie działa. http://img113.imageshack.us/img113/3168/krawedzieaa6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_walczak Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 opcja REMOVE w edit edges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StephenB Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 Też nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarkus Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Tych krawedzi sie nie pozbedziesz, nie mozna zostawic krawedzi nie polaczonych z reszta obiektu, musi sie trzymac chociaz na jednej ;) Zeby wywalic, te, ktorych nie chcesz, stworz wczesniej edge, np. rogu okna do rogu sciany (connect) i dopiero usun ten niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StephenB Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 Dałem detach - pomogło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 przyczyna była taka, że nie możesz mieć polygonu z dziurą w środku. tak też zawsze jedna krawędź pozostałaby widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi