Napisano 6 Styczeń 200916 l Witam.Przedstawiam wam moją nową stronę ,którą zrobiłem na zlecenie innych.Może i są jakieś małe szczegóły które wymagają poprawy :) http://klopsik.com.pl/
Napisano 6 Styczeń 200916 l Te obracajace sie kolko, ktore w zasadzie jest wszedzie widoczne jest straszliwie obryzione, w dodatku krzywe. Jak wylanczam dziwiek na stronie, to chce go wylaczyc, a nie zeby ciagle przyciski robily "klik!". to takie pierwsze 5 minutowe wrazenie na szybko.
Napisano 6 Styczeń 200916 l Autor te kółko jest takie ,ponieważ to nie jest obiekt flasha tylko jako obrazek i przez to jest taki pocharatane i właśnie nie wiem jak się tego pozbyć chyba ,że zrobię te same kółko tylko ,że we flashu :)
Napisano 7 Styczeń 200916 l no raczej powinienes :D jeszcze te przyciski po prawej.. na onmouse vbija się pomarańczowy prostokąt który wychodzi pare pikseli po za obsar w którym powinien sie on znajdwac.. popraw te dwie zeczy i loozik :D łądnie to wygląda :D
Napisano 8 Styczeń 200916 l najpierw zaczalbym od zmiany nazwy... gimnazjum chyba juz skonczone co nie? wydaje mi sie ze zywcem schematy zerżnięte z jakiego templejta ale generalnie wystarczy pare rzeczy pozmieniać, lepiej rozplanować i bedzie gitarka
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor jestem dopiero w drugiej gimnazjum :DJa tej nazwy nie wymyśliłem tylko zleceniodawca tak sobie wymyślił i ja nie mam tu nic do gadania :D
Napisano 9 Styczeń 200916 l Pola wprowadzania danych z zakładki REKRUTACJA. Jak już chcę się „zapisać” to muszę najpierw zacząć od konsekwentnego wykasowania poszczególnych opisów z tych pól – wydaje mi się, że mogłyby rzeczone opisy być usuwane po wstawieniu kursora w pole.