e-mati Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Witam! Mam problem. Chce zrobić coś takiego: http://s4.zapodaj.net/images/35254719.jpg Chodzi mi o sam deszcz z lekką mgłą pomiędzy. Jak mogę uzyskać taki efekt deszczu? Próbowałem to wychodzą mi proste kreski a nie taki deszcz jak na tej tapecie. Dokładnie chodzi mi o te nierówne, podłużne krople. Używam spray'u. P.S. Jak powiększam krople żeby były dłuższe to znowu za grube są... :/ Jak nie ten dział sory... nie wiedziałem do, którego pisać.
lukasz1330 Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Jak chcesz zrobić takie logo, to łatwiej będzie zrobić to w czymś od grafiki 2D. Bynajmniej ja tak uważam.
e-mati Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Napisano 7 Styczeń 2009 Pisałem przecież że chodzi mi o deszcz. Logo i tekst jest nieważny bo sam go akurat zrobiłem...
mirach Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Gdzie na tym obrazku jest deszcz? To wyglada jak textura + fractal noise jakis, nie wiem po co bawic sie czasteczkami do tego.
e-mati Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Napisano 7 Styczeń 2009 To jak mam zrobić krótki filmik z podobnym deszczem? Program w którym robiłem ten deszcz nie ma takiej opcji jak animacja czy inne pozycje tego deszczu :/
Levus Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 instance geometry moze jako partikiel? jest taka opcja w sprayu.
Rekomendowane odpowiedzi