Napisano 7 Styczeń 200916 l Że zycie mam kolorowe użyłem takich kolorków :D Co o tym sądzicie? czy ma prawo coś takiego zaistnieć w sieci? czy mam sie tego wstydzić.. ? Co byście zmienili i dlaczego? prosze o konstruktywne komentarze
Napisano 7 Styczeń 200916 l Przede wszystkim - zrobiłeś literówkę we własnym nazwisku. Ja piszesz jak masz na imię, to nie pisz nazwiska. A te oceny - gdzie takie dostać? Dają też certyfikaty jakieś?
Napisano 7 Styczeń 200916 l Autor Tak samo jak w CV piszemy .. jak sie w czymś ogarniamty.. tak samo tutaj .. z własnej oceny ..ustalilem skale znajomosci programów. a coś moze o graficznej stronie tego portfolio? Czy taki minimalizm jest dobry na portfolio czy odwrotnie?
Napisano 7 Styczeń 200916 l Nie nazwal bym tego minimalizmem, bardzo duzo dzieje sie na stronie i odwraca uwage od obrazkow. Te cyjanowe kropki zwlaszcza wg mnie straszne. Te oceny... hmm... dla mnie to sie bardziej z grami RPG kojazy. Zupelnie nic nie mowi potencjalnemu klientowi, nikt nie oglada obrazkow i mysli "no no, ten tutaj to musi miec maxa na 7... a moze i na 8, a vraya, hu hu, moze nawet na 9, ale ta postprodukcja to lezy, pewnie 2 z photoshopa". To twoje porfolio ma mowic o twoich skillach, a nie jakies arbitralnie ustalone cyferki. Tak juz z teoretycznej dywagacji. Co oznacza ze PSP masz na 8/10 opanowane? Ze znasz 80% funkcji programu? Ze jedynie 20% populacji grafikow na swiecie jest lepsza od ciebie? To tak z moich domyslow :) Nad typografia tez bys sie zastanowil. Mi nie lezy, ale specem od niej nie jestem wiec tylko swoje zdanie wyrazam. wybacz pewna nieskladnosc, ale z pracy pisze.
Napisano 8 Styczeń 200916 l Jeżeli chodzi o typografię to prawdziwy dramat! UNIKAJ STOSOWANIA WERSALIKÓW W TAKICH ILOŚCIACH. Przecież tego nie da się doczytać do końca. Polecam jakieś podstawy typografii, bo wielu odwiedzających może nie mieć tyle „samozaparcia” by dojść do końca. A może ty krzyczysz?
Napisano 12 Styczeń 200916 l Zmień design, zlikwiduj oceny... To niewiele mówi np. V-Ray 6/10. Zwyczajnie napisz co ci najlepiej wychodzi...