little-ninja Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 pierwszy plakat z poprzedniego roku drugi na ta edycje ... kto chetny zapraszam do poznania na 17 marca beda rozne pracki miedzy innymi postaram sie cos wyplodzic ...hy,hy musze jak nie to mnie zabija ja wiem ze kolorek plasciutki ale moze w przyszlym roku bedzie wiecej czasu niz nocka:D
kru Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 nie no... ze rysowac umiesz to juz zdazylem zauwazyc - rysunki swietne. niestety kompozycja odstaje dosc znaczaco od jakosci rysunkow :(. jesli mozesz jeszcze, to pokadruj to troche. pokombinuj przynajmniej, szkoda by bylo, zeby takie fajne pracki stracily z powodu braku checi wykonczenia. no i po co ten gradient w tle, na drugiej pracy ???? -rety...
little-ninja Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 ano sa bledziska ktore raza nie watpliwie ... plakaty juz podrukowane wiec nie darady pozmieniac ale w przyszlym roku troche ich bedzie wiec na pewno jakies wipy sie porobi
little-ninja Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 to jedena z pracek...generalnie plansze sa bardzo grzeczne bo tego wymagala konwencja
Ufooox Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 bagietka mistrzostwo świata szczególnie to na koncu fajny akcent z tym zdieciem naprawde respekt
dzudzu Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 \'bagietka\' extra; \'lalkarz\' - mało widać, szczególnie w dolnej części kartki, może z mała rozdziałka ... nie załapałem puenty :( literki sam trzaskasz, czy fonty z kompa?
little-ninja Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 fonty i obrobka jest z kompa(+tablecik tak kosmetycznie) lalkarza jest 2 cz teraz dopiero masz calosc oki zaraz wrzuce najslabszy
little-ninja Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 co do wielkosci to trzeba do poznania wpasc:D prace 100/70 cm oki pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi