elemeledutky Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Posiadam 3dsmaxa 2009, do tego ściągnąłem vraya ze strony Chaos Group, niestety posiadam tylko jedno światło "Vraylight" co raczej nie jest winą tego że plugin który posiadam jest demówką.. Jak sprawić żeby pojawiły się również inne światła, np vray sun itd.. reinstalowalem v-raya z 10 razy, instalując jego różne wersje.. na każdej jest tylko to jedno światło. Proszę o pomoc i pozdrawiam :) :)
Hynol Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 W opcjach tego jednego światła masz czy to ma być planar, omni czy dome light.
elemeledutky Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 o tym wiem, ale jakoś dziwnie znajomi tez w 3ds max 2009 oprócz tego mają właśnie na początku to wyboru: vray light, vray sun i jeszcze jedno światło.. a ja tego nie mam, i zastanawiam się czy to może być wina jakiejś wadliwej wersji 3ds maxa?
Temporal Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 to predzej wersja vraya jest jakas stara lub cos w tym stylu
larksson77 Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 wersja V-raya nie jest za stara bo by sie nie zainstalowala na maxie 2009 raczej, prędzej nie do końca poprawny patch ( wiadomo o czym mowie ;)) . Rada taka , weź kolego wersje v- raya od znajomego u którego wszysftko jest ok
hcpiter Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 jak sciagales ze strony to moze wersja free i dlatego tak sie dzieje ze nie masz wszystkich swiatel.
elemeledutky Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Napisano 26 Styczeń 2009 (edytowane) już ok, dałem radę.. :) Edytowane 26 Styczeń 2009 przez elemeledutky
Rekomendowane odpowiedzi