Napisano 9 Styczeń 200916 l Witam... Mam model zawierający modyfikator Hair&Fur. Wszystko działa poprawnie. Model ten przeniosłem do innej sceny i na końcu renderowania wyskoczył mi jakiś błąd VRay'a jednak nie jestem w stanie go teraz odtworzyć bo go nigdzie nie zapisałem. Teraz gdy renderuje ponownie, błędu już nie ma, ale sierści również. Nie mam pojecia co jest nie tak :/
Napisano 9 Styczeń 200916 l na poczatku zwieksz pamiec w zakladce system vraya, mozesz tez zamienic ten h&F na geometry i pozniej proxy zeby jakos zmniejszyc wage modelu.
Napisano 9 Styczeń 200916 l Autor Udało mi się zapisać treść błędu... Podczas kolejnego renderingu właśnie się wyświetlił... UNHANDLED EXCEPTION: Applying render effects. Last marker is at .\src\denecb, line 357: DoneCb::regionDone(), finished copying region Please note that although this error is generated by V-Ray, it may not be V-Ray that caused it. If you feel it is V-Ray that caused this error, please send the file c:/vraylog.thx and, if possible, (a part of) your scene to [email protected]