Gość FMD 3D Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Alfa Romeo GT Spider Zrobiona w 3D Maxie. Czas wykonania 7 dni. Pozdrawiam!
GrześDuro Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Ha wreszcie ktos to zrobil. Sam chcialem ale moze tak duzo duzych refletorow. Tylko dwa trzy i te parasole takie. Zeby bardziej przypominalo studio niz komore lakiernicza z grzejnikami. Cien pod autem za mocny natomiast samo auto mi sie podoba;) pozdrawiam
Kr3tz Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 imho materialy przednich swiatel i grilla psuja dobra scene. No i ktos tam rowerem w drzwi wjechal, chyba przypadkiem przesunales nie te vertexy co trzeba :)
purple Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 studio do bani XD ale sam samochód veeery nice. mam jeszcze jakieś dziwne wrażenie,że musze długo nastawiać wzrok,żeby dojrzeć kontury i ostrość,przez to rozmyte studio , pastelową szarość na drzwiach (cień) i kontrast rozmytego cienia pod autem z przodu,z tym ostrym cieniem dalej,auto też wydaje się być chwilami za mało ostre.
JW_2305 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 A mi sie wlasnie studio podoba, tzn prezentacja auta. Fakt, ze to do ukrycia wszystko, ale samo autko ladnie sie prezentuje z tym lakierem i takimi odbiciami. Rzeczywisciee bok sie rzuca w oczy i ogolnie to chyba jest gt, a nie gt spider
Rekomendowane odpowiedzi