dawid Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Witam, jestem w trakcie produkcji animacji jako mojego projektu na koniec studiów. To jest dość pobieżny animatic który przedstawia co się będzie działo. W miare mozliwosci bede zamieszczał progress. Czekam na opinie! http://pl.youtube.com/watch?v=BR_ZnMWwnks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamode Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Czekam na progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 kurde doceniam pracę, ale to ckliwe jest nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 robiac cokolwiek do pinkflojdow jestes skazany na kleske, bo i tak muzyka przycmi i zdyskredytuje twoja prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 zdyskredytuje albo doda uroku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 24 Luty 2009 Autor Share Napisano 24 Luty 2009 obiecywany progress. Poczatek animacji się troche zmienił wzgledem tego co bylo w animaticu, i wyglada nastepujaco: Jednak nie uzyje raczej pink floydow, potrzebuje czegos...darmowego :) . skontaktowalem sie z wytwornia, ktora posiada prawa i za to, że umieszcze w internecie musiałbym zaplacic 300 funtow. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 witam, niestesty ze wzgledu na deadline musialem oddac w takiej niedokonczonej i niedopracowanej wersji. Mam zamiar przygotowania ladniejszej wersji i rowniez w wiekszej rozdzielczosci więc zachęcam do komentowania. Montaz byl robiony w ostatnie kilka godzin więc ma duzo niedociągnięc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Hej, całkiem zgrabnie wyszło, tylko scenariusza jako tako nie czaje (sory moze przemęczony jestem) tzn. Uszkodził chłopaczyna noge, po czym na kilkanascie dni zaglebił sie w świat wyobraźni, a jak sie noga wyleczyła to siłą zeczy poszedł grać dalej w gałę? ze jak jak trwoga to do boga? Don take it as an offence ;) Po prostu nie rozumiem ;) Ale całośc fajnie wyszła, montazem nie masz sie juz co przejmować....a jak z muzą było? Ktoś Ci napisał czy sam komponowałeś? Pytam bo szukam muzyka do animki ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 Co do muzyki to użylem http://www.unippm.co.uk/launchpage/UK/ , jako student mam dostęp z loginem mojego uniwersytetu, nie wiem powiem szczerze jak inaczej zdobyć login. Moze trzeba jakas drobna oplate uiscic? nie wiem szczerze. chyba nie powinienem tlumaczyć scenariusza bo kazdy to moze inaczej odebrać. Nie chce tutaj powiedzieć, że jest to jakos bardzo głęboka animacja, ale chyba cała przyjemność jest w ogladaniu filmu, animacji żeby skonfrontować z własnymi przeżyciami i odebrać na swój sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi