adek Napisano 3 Grudzień 2002 Napisano 3 Grudzień 2002 (edytowane) Witam, Dla informacji umieszczam listę osób które zniknęły z GALERII. Mam nadzieje ze nikt sie nie gniewa. Zreszta byliscie za tym. Wiecej napisalem w newsie ... \"¦wi±teczne porz±dki nr1\": Z galerii znikneli: Turrok Goth Kubek 3D Piotrek \'Lucky\' Szczeniak Krakers Bartek \'VTG\' Wielinski Rysiek MR. Hiro Strarzaq Qrdziel Pawel Trojanowski Antal Pablo Mateusz \'Mateo\' Gajewski Piotr \'Beedead\' Wojciechowski FLEXlm Sanki Marek \'Blade\' Migas thaBoowa Michal \'Misiek\' Andruchow Tomasz Kaim Mateusz \'Ineluki Studio\' Jedrzejewski Anna \'Ana\' Zdaniewicz Przemek \'NEHRU\' Jara D:C Piotr \'Poldek\' Zybura Bartlomiej Ceglik Piotr \'Jaqb\' Jakubczyk Gary Rafal Kijas Raminez Michal \'Lama\' Przadka Konrad \'Frezer\' Blazejewski Mulder Pawel \"pol1k\" Krol Zarowa Szyna Szuler Rangard Sebastian \'SebA\' D±browski Marcin Mocha Strat SRS division Dark Wiking Tomasz Ginn Rozynski Lukasz \'Piernik\' Piernikarczyk Fabian \'Fab\' Kubiki Kamil Wozniak - \'NovaArts\' Pawel Piekarz Daniel Dabkowski M@ti Piotr \'spaceater\' Ludwik Lukasz Stankiewicz Lacrimamosa (Krzysztof Grochowina) Konrad M. Bak Muhaho Kusanagi Nez K Lokatorski WR Jarosław Kanclerz K.Kolatorski D Mich Adrian Majchrzak W SUMIE ~64 OSOBY. Edytowane 30 Sierpień 2013 przez Adek
NEHRU Napisano 3 Grudzień 2002 Napisano 3 Grudzień 2002 Według mnie to do¶ć dobre posuniecie :) bo po pierwsze już chciałem poprosić o wywalenie mojej galerii a po drugie po co galerie do których nic nie dochodzi i za dużo ludzi je nie odwiedza :) bez obrazy maxowcy ale taka prawda jest :) Ja sie nie gniewam :) pozatym niedługo przechodze na rapha :) jak sie uda :) to sie tam może jakim¶ cudem dostane :) a jak nie tam to gdzie indziej :) PS. Pomarzyć sobie można no nie :) POZDRWIAM Przemek :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:MAYA RULEZ :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
KLICEK Napisano 3 Grudzień 2002 Napisano 3 Grudzień 2002 witam!!! Adku w miare dobre posuniecie :/ ale myslalem ze zrobisz to troszke inaczej . Moze bys dodal taka tabelke i byla by miniaturka pracki obok pakazana data zrobienia tej pracki oraz na jakim sprzecie :-) ew. mogly by byc w tym jakies komentarze autora .
saygon Napisano 11 Grudzień 2002 Napisano 11 Grudzień 2002 teraz tzreba tylkozadbac zeby ponownie tego nie zaśmiecić.
Gotham Napisano 11 Grudzień 2002 Napisano 11 Grudzień 2002 Hej... Znaczy w sumie to HIHIHIHEHE... Nehru.... To ty nie wiesz ze nie ma zadnych ograniczen w galerii? Sa tam prace z Mayi etc. i coz z tego? Jaka to roznica jak i w czym powstaly? Skoro wybierasz sie na Rapha to i tu przeslij swoje pracki ;), w koncu tu sie wychowales... Hlip... Jeszcze wczoraj latales po podworku w pieluszce...
adek Napisano 12 Grudzień 2002 Autor Napisano 12 Grudzień 2002 Hej! Oj NEHRU ... hmmm ... Galeria ma mala ogladalnosc? Co innego mowia komentarze :) Popatrz na ilosc komentarzy ...
Rekomendowane odpowiedzi