Napisano 24 Styczeń 200916 l hej co sądzicie o moim samochodziku?? jeszcze nad nim pracuje wiec final bedzie za pare dni. prosze o komentarze! a i sory ze troche ciemny render. 1. 2. 3.
Napisano 24 Styczeń 200916 l Jest trochę krzywo IMO.Ale ja się na samochodach nie znam więc poczekajmy na resztę samochodziarzy.
Napisano 24 Styczeń 200916 l Oj, krzywo, krzywo... Dziura na klamkę to wogóle nie ma co gadać :P Jest też trochę niezgodności (tylne nadkole, spojler, lusterko). Czemu nie pokażesz rendera z lakierem (->miniaturka)? No i może siateczki? ;)
Napisano 24 Styczeń 200916 l Dlaczego odpuściłeś sobie modelowanie maski? będe kończył wszystko narazie chcaiłem poznac opinie co do tego auta:) chce wiedziec do czego sie dobrze przyłozyc. tak wogóle to moje pierwsze auto:) jeszcze szybki render z lakierem;p Edytowane 24 Styczeń 200916 l przez matek1989
Napisano 24 Styczeń 200916 l siata do niego. sory ze kijowa ale juz czasu nie mam. innym razem podesle lepsze.
Napisano 25 Styczeń 200916 l Materiał wyszedł taki że zrobił ci z auta resorak.Daj do materiału twarde odbicia i kolor na ciemny czerwony.