Posted January 24, 200916 yr hej co sądzicie o moim samochodziku?? jeszcze nad nim pracuje wiec final bedzie za pare dni. prosze o komentarze! a i sory ze troche ciemny render. 1. 2. 3.
January 24, 200916 yr Jest trochę krzywo IMO.Ale ja się na samochodach nie znam więc poczekajmy na resztę samochodziarzy.
January 24, 200916 yr Oj, krzywo, krzywo... Dziura na klamkę to wogóle nie ma co gadać :P Jest też trochę niezgodności (tylne nadkole, spojler, lusterko). Czemu nie pokażesz rendera z lakierem (->miniaturka)? No i może siateczki? ;)
January 24, 200916 yr Dlaczego odpuściłeś sobie modelowanie maski? będe kończył wszystko narazie chcaiłem poznac opinie co do tego auta:) chce wiedziec do czego sie dobrze przyłozyc. tak wogóle to moje pierwsze auto:) jeszcze szybki render z lakierem;p Edited January 24, 200916 yr by matek1989
January 24, 200916 yr siata do niego. sory ze kijowa ale juz czasu nie mam. innym razem podesle lepsze.
January 25, 200916 yr Materiał wyszedł taki że zrobił ci z auta resorak.Daj do materiału twarde odbicia i kolor na ciemny czerwony.