Gość matek1989 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 hej co sądzicie o moim samochodziku?? jeszcze nad nim pracuje wiec final bedzie za pare dni. prosze o komentarze! a i sory ze troche ciemny render. 1. 2. 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Jest trochę krzywo IMO.Ale ja się na samochodach nie znam więc poczekajmy na resztę samochodziarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Oj, krzywo, krzywo... Dziura na klamkę to wogóle nie ma co gadać :P Jest też trochę niezgodności (tylne nadkole, spojler, lusterko). Czemu nie pokażesz rendera z lakierem (->miniaturka)? No i może siateczki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Dlaczego odpuściłeś sobie modelowanie maski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matek1989 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 (edytowane) Dlaczego odpuściłeś sobie modelowanie maski? będe kończył wszystko narazie chcaiłem poznac opinie co do tego auta:) chce wiedziec do czego sie dobrze przyłozyc. tak wogóle to moje pierwsze auto:) jeszcze szybki render z lakierem;p Edytowane 24 Styczeń 2009 przez matek1989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Może pokaż nam siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matek1989 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 siata do niego. sory ze kijowa ale juz czasu nie mam. innym razem podesle lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Materiał wyszedł taki że zrobił ci z auta resorak.Daj do materiału twarde odbicia i kolor na ciemny czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi