niemyskik Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 ja troche z innej bajki. wstepny szkic, nie wiem czy sie wyrobie :D i pewnie nikomu sie nie spodoba, bo tu w pracach widze duzo z realu nie z carefoura. To moj zaklinacz deszczu, ktory ma dobe na jego przywolanie bo inaczej wodz go wywali z plemienia, no a ze chlopina stary juz troche to sie zestresowal. :D
Rembik Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 O blada twarz!! Twarzyczka prześwietna!! Obyś się wyrobił, bo jak na razie masz mój głos :D
miriam Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 Witaj :], zatem działaj działaj czasu trochę jeszcze jest. //pozdr.
niemyskik Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Napisano 26 Styczeń 2009 No wiec moj zaklinacz deszczu goniony przez czas traci resztki sil i nadzieii. daje mu jednak 3 dni po to 3 tak wdziecznie wyglada na jego palcach. Ciesze sie ze komus sie to spodobalo, jestem tu nowy wiec dziekuje za pochwale :)
Urbanboogie Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 A moj zaklinacz jest freelancerem i sobie zaklina kiedy mu sie podoba :D Milo wlasnie ze Twoj rysunek odbiega stylistyka od pozostalych :)
niemyskik Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Napisano 28 Styczeń 2009 poprawilem oczy i ramke, nie wiem co jeszcze z tym robic, no ale to moja pierwsza praca tu wiec na wypasie nie musi byc pozaty moim stylem, moze w nastepnym temacie jakos bardziej sie wykarze pomyslem.
atheg Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 Fajnie ze startujesz. Fajnie, ze rysujesz. Nawet mi sie twoj wariacki pomysl podoba, tyle ze jak na moj gust to brakuje mu troche warsztatu. Nawet przy karykaturze, przerysowaniu trzeba zachowac (moim zdaniem) umiar przy zmainach w proporcjach. Jak dla mnie skrot perspektywiczny jest tutaj nieudany, ale wydzwiek satyryczny bardzo fajny i zdecydowanie wyrozniajacy Cie na tle pozostalych prac.
niemyskik Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 nie wiem jak sie robie "Koniec" na pracy no ale koniec jak coś
Rekomendowane odpowiedzi