Trzmiel Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) EDIT: Wstawiam z poprawkami. Co do opisu pracy, to jest to moja wizja nowoczesnej wioski XXI wieku gdyby gatunek ludzki nie wynalazł prądu ;) Edytowane 1 Luty 2009 przez Trzmiel
themindfields Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) Przydałby się jakiś autorski komentarz o pracy. Właściwie nie wiem co pisać, woda mi się podoba ale reszta.... Tło.... W czym robione? Te 'budynki?' modelowane ręcznie czy jakiś plugin typu greeble? Z daleka ładnie nawet się prezentuje :). Wogle ciekawi mnie przesłanie tej pracki, ta tratwa i ta wielka budowla na środku ;d. Pozdrawiam, themindfields ll Teraz przy świetle nocnej lampki to ten środkowy budynek przypomina mi kaptur ku klux klanowski... ;d Edytowane 28 Styczeń 2009 przez themindfields
deshu Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 fajny pomysl, zabraklo cierpliwosci. co to za czarne schody?
snajper992 Napisano 31 Styczeń 2009 Napisano 31 Styczeń 2009 Te dziwne schodki za bardzo od boku ustawiłeś. Otoczenie ma pixele czy co?( wygląda jakbyś dał rozmazany obrazek na tło, a nie DOFa robił), ja bym inne otoczenie zrobił bo wszytko ma za bardzo jednolity kolor przez to praca robi się płaska (kontrastopwy ciemny kolor daj na tło ,a na pewno będzie lepiej). Nudne i nie pasuje, kadr słabiutki ,jakby te coś (górka, kaptur, czy co to jest) dał bardziej na lewą stronę lub na prawą było by o niebo lepiej, a nie tak po środku postawiłeś. Nikogo nie zmuszam do popierania mojej opinii i poprawek. pozdro snajper
Trzmiel Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 Dzięki bardzo za te fachowe komentarze, aż zdecyduję się to wszystko poprawić i wstawie drugą wersję. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi