Napisano 29 Styczeń 200916 l Holenderskie studio Onsize wypuściło nowy, zapierający dech w piersiach reel - świetna edycja, dobór prac, i muzyka autorstwa Jeff'a Dodson'a - jednym słowem wszystko co powinno składać się na znakomity reel. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=494
Napisano 29 Styczeń 200916 l Montaż nieco drażniący, odciąga uwagę od ich produkcji. Tak wiele się w nim przewija, a tak niewiele można zobaczyć.
Napisano 29 Styczeń 200916 l hmm to jesta naprawde przecietne showreel w ktorym powiewa nuda, calkiem niezle rzeczy przemieszane z naprawde kiepskimi i do tego wkomponowane w dosc abstrakcyjna forme z ktora osobiscie mam problme bo mi sie poprostu niepodoba.
Napisano 29 Styczeń 200916 l W sumie racja, że jako reel to jakoś tak...nie wiadomo o co chodzi...Co jest ich produktem a co postprodukcyjnym bajerem... Ale jako autonomiczny filmik...to fajnie sie to ogląda... Takie moje skromne zdanie...
Napisano 29 Styczeń 200916 l jako filmik prezentuje się ciekawie ale tak jak poprzednik napisał jako reel to coś nie do końca... ale ładnie się prezentuje.. oglądaliście ich wykonania? niektóre są fajne :)
Napisano 30 Styczeń 200916 l dobry szit o poranku. Montaż w pytkę. W końcu to reel a nie reklama hipermarketu.
Napisano 31 Styczeń 200916 l montaż naprawdę mocny, i chyba właśnie montaż i postprodukcję ten reel ma za zadanie pokazywać. Ja tam chciałbym takie rzeczy robić. Salve Mort