Hindus Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Holenderskie studio Onsize wypuściło nowy, zapierający dech w piersiach reel - świetna edycja, dobór prac, i muzyka autorstwa Jeff'a Dodson'a - jednym słowem wszystko co powinno składać się na znakomity reel. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=494 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 nie wyrwało mnie z trampek:) ale najgorsze tez nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 robi wrażenie, choć to kino nie w moim guście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Montaż nieco drażniący, odciąga uwagę od ich produkcji. Tak wiele się w nim przewija, a tak niewiele można zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 hmm to jesta naprawde przecietne showreel w ktorym powiewa nuda, calkiem niezle rzeczy przemieszane z naprawde kiepskimi i do tego wkomponowane w dosc abstrakcyjna forme z ktora osobiscie mam problme bo mi sie poprostu niepodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 W sumie racja, że jako reel to jakoś tak...nie wiadomo o co chodzi...Co jest ich produktem a co postprodukcyjnym bajerem... Ale jako autonomiczny filmik...to fajnie sie to ogląda... Takie moje skromne zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 jako filmik prezentuje się ciekawie ale tak jak poprzednik napisał jako reel to coś nie do końca... ale ładnie się prezentuje.. oglądaliście ich wykonania? niektóre są fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 mi tam sie bardzo podobalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 dobry szit o poranku. Montaż w pytkę. W końcu to reel a nie reklama hipermarketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 mnie tam się też podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 montaż naprawdę mocny, i chyba właśnie montaż i postprodukcję ten reel ma za zadanie pokazywać. Ja tam chciałbym takie rzeczy robić. Salve Mort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi