heavyadam Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Witam, mam taki problem deklaruje pewien obiekt za pomocą dyrektywy macro w oddzielnym pliku. Jak mam obrócić taki obiekt?? wywołuje go poleceniem object {nazwa} PS?? ma ktoś może gotowy kod PovRay'a z jakimś karabinem albo pistoletem. Był bym bardzo wdzięczny, mam nuż na gardle :/
adek Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Oj... no jestem ciekaw czy znajdzie się ktoś działający jeszcze w PovRay'u. Szczerze to od dawna nie widzialem posta związanego z PovRay'em. Ale mam nadzieje, ze ktos sie znajdzie.
heavyadam Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 pocieszające........ :/ jutro do 9 muszę mieć skończony ten karabin :/
heavyadam Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 a jestem kompletnie zielony w temacie........ mam gotowe poszczególne części karabinu.... tylko nie wiem jak je posklejać :/
heavyadam Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 może ktoś umiał by "posklejać" wszystko w całość................:(
heavyadam Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 no właśnie nie wiem czemu ale zgłasza błąd przy takim zapisie. Ale dzięki za dobre chęci już znalazłem rozwiązanie: union { object {nazwa1()} object {nazwa2()} object {nazwa3()} ...... object {nazwan()} rorate y*90 } co prawda odwraca teraz grupę obiektów ale o to mi właśnie chodziło :)
Rekomendowane odpowiedzi