jkrzysss Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Witam. Jako ze nie moge przywyknac do 3dsmaxa, (pewnie ze wzgledu na to ze dlugo uzywalem Catia bo raczej inzynierskie modele robilem) postanowilem pobawic sie sculptingiem. Wiec zrobilem glowke dziwnego owada;) Moze ktos tez sie bawi z rzezbienie i moze podpowie cos, w jaki sposob sie tego lepiej uczyc, jakies rady.. A oto pierwsza rzezba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Ja tam nie sculptuje, ale polecam probe zrobienia czegos do czego znajdziesz referencje, bo to co masz to zbieranina losowych mazniec roznymi pendzlami. Znaczy sie... no cos tam jest, ale trudno sie tego dopatrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 za przekombinowane, jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Mi to wygląda na zmutowaną waginę, która osiągnęła tak wysoki stopień świadomości, że postanowiła odłączyć się od kobiety. Nawet coś annuso podobnego się znalazło. Już wolę modele kobiet bez wagin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Moze ktos tez sie bawi z rzezbienie no nie wiem nie wiem...:) ps. daleko nie musisz szukać, na forum jest masa ciekawych tutoriali pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 prr za tekst z waginą masz u mnie piwo jeśli sie kiedyś spotkamy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi