Napisano 5 Luty 200916 l Hej, czas zabrać się za tego maxa i coś się w tym kierunku nauczyć. Chce stworzyć konkretną wizualkę, potrzebuję więc mocnej krytyki i pomocy w rozwiązaniach;) Jak na razie samo łóżko, następne obiekty to lampka i szafka nocna.
Napisano 5 Luty 200916 l To jest okno czy dzwi balkonowe?.. no i by się przydalo tam parapecik wstawić.. lub jak to dzwi to obniżyć stopień. Zagięcia prześcieradła do wymodelowania.. daj łągodniejsze przejscie. troszke ciemno ale narazie modeling. czekam na up
Napisano 5 Luty 200916 l Strasznie pusto narazie , szwy poduszki są za bardzo regularne , łóżko chyba lewituje no i ciemno.Ale narazie mało rzeczy do oceny.
Napisano 5 Luty 200916 l Zapomniałeś o proporcjach. Wstaw sobie na początek referkę sypialni i modeluj wg niej.
Napisano 6 Luty 200916 l Rudy Lew, Black i adam mają rację. Mam nadzieję że poradzisz sobie, to dopiero początek :) weż papier i naszkicuj projekick ;)
Napisano 6 Luty 200916 l Autor rudylew-to jest okno , parapeciku może nie ale taki próg zrobiłem ;) black pantera- z tymi szwami to masz rację, ale w sumie jeszcze nie mam jakiegoś fajnego pomysłu jak pofałdować tą poduche, chodzi o coś takiego adam- jak na razie nie przygotowywałem żadnej referki, jadę z głowy:( coś spróbuję naskrobać:) Mały up: tak jak mówiłem szafka + lampa+żarówka(w trakcie pracy)... Wieczorem wrzucę coś więcej i postaram się poprawić obecne błędy!
Napisano 6 Luty 200916 l hehe co do poduszek ja zawsze używam paint deformation. Można zawsze zbrushem ale szkoda siana by robić tym tylko szwy ^^. Lampka no całkiem całkiem ;) Pościel faktycznie można by lepszą zrobić albo może symulejszyn jakiś z clothem. Radze znaleść jakieś referki.
Napisano 7 Luty 200916 l w sumie ładna lampa :D a po drugie - paint deformation daje moc na modelach ;D no ładnie, tak trzymać rozwój!!
Napisano 7 Luty 200916 l Autor Doszło pare gratów... próbuję bawić się paint deformation zobaczymy co z tego będzie, jak na razie poducha mi nie wychodzi, postaram się jeszcze pobawić tą funkcją ;)
Napisano 1 Marzec 200916 l Autor Proszę o pomoc bo jeśli chodzi o Światło i texturki bardzo słabo mi to wychodzi, co jest nie tak co zmienić... światło Target Direction light ustawione na 5.2 Environment 1.0
Napisano 1 Marzec 200916 l Ja chciałbym zwrócić uwagę, że prześcieradło to chyba nie idzie tak "schodkowo" :) chodzi o ułożenie prześcieradła na bocznej części łóżka :)