Berry Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Hej, czas zabrać się za tego maxa i coś się w tym kierunku nauczyć. Chce stworzyć konkretną wizualkę, potrzebuję więc mocnej krytyki i pomocy w rozwiązaniach;) Jak na razie samo łóżko, następne obiekty to lampka i szafka nocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 To jest okno czy dzwi balkonowe?.. no i by się przydalo tam parapecik wstawić.. lub jak to dzwi to obniżyć stopień. Zagięcia prześcieradła do wymodelowania.. daj łągodniejsze przejscie. troszke ciemno ale narazie modeling. czekam na up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Strasznie pusto narazie , szwy poduszki są za bardzo regularne , łóżko chyba lewituje no i ciemno.Ale narazie mało rzeczy do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Zapomniałeś o proporcjach. Wstaw sobie na początek referkę sypialni i modeluj wg niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Rudy Lew, Black i adam mają rację. Mam nadzieję że poradzisz sobie, to dopiero początek :) weż papier i naszkicuj projekick ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 6 Luty 2009 Autor Share Napisano 6 Luty 2009 rudylew-to jest okno , parapeciku może nie ale taki próg zrobiłem ;) black pantera- z tymi szwami to masz rację, ale w sumie jeszcze nie mam jakiegoś fajnego pomysłu jak pofałdować tą poduche, chodzi o coś takiego adam- jak na razie nie przygotowywałem żadnej referki, jadę z głowy:( coś spróbuję naskrobać:) Mały up: tak jak mówiłem szafka + lampa+żarówka(w trakcie pracy)... Wieczorem wrzucę coś więcej i postaram się poprawić obecne błędy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 hehe co do poduszek ja zawsze używam paint deformation. Można zawsze zbrushem ale szkoda siana by robić tym tylko szwy ^^. Lampka no całkiem całkiem ;) Pościel faktycznie można by lepszą zrobić albo może symulejszyn jakiś z clothem. Radze znaleść jakieś referki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 w sumie ładna lampa :D a po drugie - paint deformation daje moc na modelach ;D no ładnie, tak trzymać rozwój!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 Doszło pare gratów... próbuję bawić się paint deformation zobaczymy co z tego będzie, jak na razie poducha mi nie wychodzi, postaram się jeszcze pobawić tą funkcją ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 10 Luty 2009 Autor Share Napisano 10 Luty 2009 Mały up :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 1 Marzec 2009 Autor Share Napisano 1 Marzec 2009 Proszę o pomoc bo jeśli chodzi o Światło i texturki bardzo słabo mi to wychodzi, co jest nie tak co zmienić... światło Target Direction light ustawione na 5.2 Environment 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Ja chciałbym zwrócić uwagę, że prześcieradło to chyba nie idzie tak "schodkowo" :) chodzi o ułożenie prześcieradła na bocznej części łóżka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi