atheg Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 (edytowane) W weekend nie będzie czasu więc już teraz wrzucam końcową wersję. Ludzkość nie była przygotowana na to jakiego wodza przyniosą im pradawne rytuały Duchów Życia. Dziwny twór poprowadził jednak armie ludzi do tak wielu zwycięstw, że tylko nieliczni odważali się mówić o nim "Psia Morda". A i wtedy z obawą zerkali przez ramię gdyż wódz miał zwyczaj wyrastać zupełnie znienacka za plecami. Duch Wojny mieł niestety tylko jedną lecz znamienną wadę, która na nieszczęście objawiała się w najmniej stosownych okolicznościach. Straszny był z niego... hm... pies na baby. Będę niezwykle wdzięczny za wnikliwą i merytoryczną ocene pracy. Pozdrawiam. Hope you'll enjoy :) link do większej wersji: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/duchwojny4copy.jpg Gdzies tam mi sie na początku czytania skojarzylo "dog of war". Hm... i co teraz... jak ja z niego zrobie "planującego bitwy" mistrza taktyki i strategii? Troche czasu jest co by wizję pdobudować odpowiednią treścią :) Pozdrawiam Edytowane 27 Luty 2009 przez atheg
Rembik Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Widzę, że temat chwycił, mijają 4 dni, a tu proszę już 4ty chętny :D chyba czas zacząć myśleć nad pracą :D
atheg Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 Genaralnie tak juz jest, że na concepty jest najwięcej chętnych :) I bardzo dobrze, fajnie jest jak się dużo konkurencji zgłasza bo i oglądac co jest i umiejętności rosną jak się na lepsze od swoich prace patrzy kiedy są na różnych etapach ukończenia.
rosikowski Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 ciekaw jestem jak ci pójdzie ten stafford [czy jak tam się ta rasa nazywała]
atheg Napisano 13 Luty 2009 Autor Napisano 13 Luty 2009 Update.. fajna zabawa. Dawno mi sie tak dobrze nie rysowalo. Pozdrawiam
atheg Napisano 13 Luty 2009 Autor Napisano 13 Luty 2009 Dzieki Coyote. Miło jak księ komus podoba. Jeszcze jeden Update:
atheg Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 Update. Co sądzicie? Powoli się konkurs do końca zbliża, chciałbym jeszcze na tej planszy cos wrzucic, jakies inne ujecie albo detal... tak nakazuje reguly przy koncepcie tez chyba ... hm. No zobaczymy co sie da zrobic. Pozdrawiam
rosikowski Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 No nareszcie Upek ~! fajno wygląda, oczywiście jest dużo rzeczy które zrobił bym inaczej, ale i tak jest bardzo-gites ;D
atheg Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 Wiem, wiem :) U rysownikow to tak zawsze. Fajnie, fajnie ale ja bym to zrobil inaczej :) Ciesze sie ze ci sie podoba Rosikowski. P.S.: Robert B. dzieki za podpowiedz z krwia.
atheg Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 Finalny update w pierwszym poscie. Pozdrawiam
Urbanboogie Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 fajny! bardzo podoba mi sie sposób przedstawienia konceptu :)
Rekomendowane odpowiedzi