Airice Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Witam! chcąc przetestować sobie nowego 3ds maxa... sciagnołem triala doinstalowałem Vray'a 1.50.xx SP2 zrobiłem słuchawki łacznie jakies 60k poly.. i dałem renderowanie bez żadnych szczegolnych opcji.. i jakiez moje zaskoczenie gdy pokazał szacowany czas 8h... poczekałz godzinke bo moze jaja sobie robi.. ale nie... troszeczke tylko ruszył przez godzine.. jaki może być powód takiego porzełużenia czasu rednerowania? wczeniej wszystko grało i smigało ( to znaczy na wczesniejszym maxie) PS. pisze w tym temacie bo to chodzi o renderowanie i vray'a :> Pozdro
maaaad Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Wersja demo VRaya, albo nieudolnie skrakowana. Wtedy właśnie jest wydłużony czas renderu.
Adamek Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 dokładnie mam ten sam problem. Ahaa. Demo... wsio jasne:)
Airice Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 vray full jest... ale zeby to była wina tego ze max trial... kurde to tylko 60k poly... PS. Vray w orginale
mkeruj Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Zależy jakie sety, ale ja bym stawiał na post #2...
Marcin Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 to nie poradnia warezowa, darujcie sobie takie gawędzenie.
Rekomendowane odpowiedzi