Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam maxem bawię się od niedawna i stwierdziłem że bez waszej pomocy się nie obejdzie dotychczasowe moje dłubanie ograniczało się do nieskończonych pracek teraz postanowiłem doprowadzić do końca moją prace i właśnie tu będę potrzebował waszej pomocy głównie chodzi mi o wytykanie błędów w modelingu bo kiepski ze mnie zawodnik

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zobaczymy jak to będzie szlo bo jestem prosty jak i on poczatki zawsze trudne zobaczymy co mi sie dzisiaj uda wymodzic

Napisano

Wiedziałem że kliment już tu był ;) No faktycznie dośc prosty wiec powiniennes dać rade. Keep working.

Napisano

No i pojawia się pierwszy problem próbuje wymodelować przednie koło napędowe i utknąłem w miejscu próbowałem chyba wszystkiego ale widac moje umiejętności nie podołały zadaniu może jakieś wskazówki jak to zrobić

Napisano

Wyszło mi coś takiego

p.s.

głopie pytanko jak zrobić rendera żeby widoczny był materiał i siatka bo siatke mam skaszanionom na makxa chyba z milion poli musze nad tym popracować

Napisano

faktycznie zabieram sie za nie od nowa musze zaoszczedzic troszke poli bo jak tak dalej bede modelowal to nie ma szans zeby komp mi dotrwal do konca