illy Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Dobra. Na samochody ejstem za slaby (skasowalem zeby nie zasmiecac) Zaczne robic cos prostszego, gdzie nie trzeba trzymac sie bluprintow. I nie patrzcie na: wymiary, symetrie, proporcje, stosunki yyyyy. Bedzie na wesolo. Na wprost: glowny budynek (z cegly) Po prawej: dobudowka (under consruktion) z pustakow. Jesli macie jakies pomysly co umiescie (oczywiscie smieszne, wesole) to prosze o rade. Na pewno bedzie swinia:D Pierwszy render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 mozesz dac jakas starsza babcie jak krowe doji albo koze i jakiegos kota co wlasnie dostaje z cegly[lol2] to moze byc ciekawe czekam na updaty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 ciezko bedzie z ta baba ale postaram sie:D hehe z tym kotem to sie usmialem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 jak sie postarasz i wyjdzie to maze byc dobre powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 czyżby ściany tego budynku miały po 3 metry grubości?hmmmm takie mam wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 jestem praktykujacy poczatkujacy (moja 3 praca na forum i zadna skonczona) wiec tylko dzieki waszej pomocy, szczegolnie leze w mentalu, a dobrze w fotoszopie:P Nie oczekujcie za wiele ale miejcie wiare bo szybko sie ucze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 Originally posted by DarCon czyżby ściany tego budynku miały po 3 metry grubości?hmmmm takie mam wrażenie Narazie dalem dla kontrastu jutro bede dalej grzebac wiec beda mialy normalna grubosc. Ale w pierwszej wersji miala byc to chatka z czasow wojny a w piwnicy bunkier :) [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 zrob zeby z okna wystawal leb jakiegos konia z wiadrem na glowie [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 a w tle pole, las i pordzewiały duży fiat (może być w planie odległum, żeby nie było konieczności modelowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 a propo dużego Fiata i konia :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 No to mamy 2 in 1... tylko wziąć zdjęcie... wyciąć auto, postawić na środku pola i sprawa załatwiona....... ale te dodatki dopiero jak budynek będzie gotowy może z tego wyjść całkiem klimatyczny obraz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 dobre ten kn w samochodzie[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokoman Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 do malucha pewnie tez by sie zmiescil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 gdzie nowe rendery no dawaj czekam pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Loozack -> czy na tym zdjęciu to nie jest czasem Łada??:P Może się mylę, ale tak jakoś mi się wydaje:P Co do pracki, pomysł fajny ale narazie nie zawiele można powiedzieć, ja bym dodał studnie jeszczę na podwórku:) A no i koniecznie kombajn \"Bizon\" z klimą i szyber dachem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 a bo ja wiem czy to Łada ?? [lol2] wygląda podobnie :D a z tego Bizona z klimą i szyberdachem to się uśmiałem [lol2] taki Bizon Cool GT [cfaniak] no i progi, koniecznie progi do niego i niskoprofilowe opony ;) no i teraz pytanie... czy to jest off-topic czy porady do WIPa ?? :D czekamy na updaty [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Hi Mi tez sie wydaje ze to jest lada:D Pomysl fajny z ta babcia dojaca krowe:D czekam na updejty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Jak dla mnie na tej fotce jest fiat ale dam inna zeby mozna bylo porownac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 A tutaj renderek z kilkoma nowymi rzeczami:D Hehehe deski w oknach wersja studyjna, mowic czy sie podobaja:D Sorry ze nie pisalem ale net mi siadl a nie chcialo mi sie kompow robic (ladnie swieci na dworze:D) nIE patrzec na swiatlo, na tym sie wogole nie znam..!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 to zrob SKY LIGHTem... no, praca bedzie ciekawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Tak, tyle ze w skylightcie jestem swinka morska (hehehe) wiec jak juz to rposze o rade:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Zrobilem skylight ale wszystko co wymodelowalem nie jest widoczne na renderze (czarne) tylko environment jest niebieski jak wyzej i widac tylko sylwetki. Swiatlem zajmiemy sie pozniej:P A niedlugo kolejny renderek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 nie bój nic, jak dobry pomysł to wykonanie samo jakoś idzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 jeżeli renderujesz Mental Rayem to włącz Final Gather (wartość ustaw na 100 do testów, albo nawet mniejszą :)) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 Kolejny apdejcik: *rynna *okienka na poddaszu *studnia Uruchomilem tez V-ray ale nie widac chyba roznicy prawda!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 robi sie coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 a gdzie kot co dostal z cegly ????[lol2] bedzie dobrze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 jeszcze nie ten czas:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 ten komin to celowo taki krzywy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 daj dalsze renderki no nie moge sie doczekac kotka[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 komin pewno mikolaj byl taki gruby ze jak na niego stanol to go skrzywil:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 no wiecie, normalnie boxy w maxie takie krzywe nie wychodza:P:P:P mialbyc jeszcze bardziej krzywy , ale to co zrobilem to juz rpzesada byla:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 zrob grubego mikolaja co utknol w kominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 niech same nogi wystają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Odbiegając od tematu (troszkę się zagapiłem:P) To napewno łada... ale nie wiem jaki numer:) Pozdrawiam chałupka ok ale czekam na więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 MrRuchu: Jak dla mnie fiat, ale to Loozack powinien byc pewien, Sikham tez powinien wiedzec. Wstydzcie sie:D Loozack: ten pomysl chyba zrealizuje:D:D:D:D:D W niedziele bedzie update:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 zapowiada sie ciekawie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Wybrałeś sobie ciekawy temat. Jak widać pojawiło się już sporo fajnych pomysłów. Czekam na updaty. Może być bardzo ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 kombinuje ale nikt nic nie powiedzial o studniu czy sie podoba czy nie?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 Pytanie: czy jesli dam gotowe drzewo z maxa6 to ktos sie obrazi!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Die obrazimy sie. Dawaj gotowe i nowe renderki i zrob kota co z cegly dostal:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 jakaś wychudzona krowa jedząca trawsko też musi być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Świnki kąpiące sie w błotku:D i jakąś zgarbiona babcie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 zrob jeszcze traktor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 Dzieki za rekomndacje ale jestem poczatkujacy w takich madrzejszych projektach, i watpie zeby udalo sie to wszystko wymodelowac i polaczyc w jedno. Staram sie was nie zawiesc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 dzuo chamferuj, unikaj kontow prostych i ostrych krawedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Studnia ok, ale ja bym widział raczej taką z żurawiem hmm.. chyba tak to się nazywa, taki długi kij z jednej strony obciążniki z drugiej wiadro:) U mojej prababci taka była:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Ta studnia nie jest troszeczkę za mała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Skilo DO ROBOTY! w następnym poscie ma być jakis byc nowy render Twojej pracy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 MareG mnie pognal i oto jest: -studnia z kafarem (czy jak tam) -plotek v. beta:D -inne oswietlene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi