Napisano 16 Luty 200916 l Autor :) klikam w czasie szybszym niż rzeczywisty ;D nie chodziło mi o skrócenie czasu pracy, tylko chodzi mi o to żeby można było gdzieś sprawdzić jak długo dana scena maxowa jest otwarta. W sensie takie informacje, że scena została np. otwarta o 17:53, a zamknięta o 19:17.. i fajnie by było jakby długość poszczególnych sesji też gdzieś zapisywało. to jest takie moje pytanko. pozdrawiam!
Napisano 16 Luty 200916 l Mysle ze mozna napisac skrypt (i podpiac go pod program) ktory podczas uruchomienia zczytuje "czas" z zegara systemowego - zapisuje do jakiegos "Loga"(.txt) i to samo robi podczas wylaczenia. w "menadzer zadan windows" masz polecenie "Widok" -> "wybierz kolumny..." -> "czas procesora PCU" (nie wiem co to za wartosci, ale wskazuje to na monitorowanie jakiegos czasu pracy/dojsc programow, ale czy jakies odniesienie do "rzeczywistego czasu" jest, nie wiem. pozdrawiam.
Napisano 21 Luty 200916 l Nie jestem znawcą, ale z tego co wiem to można pytać o wszystko... Szczególnie o Edith Piaf... ale o MS Worda niestety już nie bardzo...(to temat tabu) Nawiasem () - moderacja mogłaby przenosić wątki... offTopicowe.. pozdrawiam. Zorro - wygląda na 2. wcielenie jakiegoś Usera.