Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z was wie jak dobrze strakować w XSI FND (tylko ta wersja wchodzi w grę), lub przy użyciu innego wspomagającego programu, który koniecznie musi być za darmo i mieć licencję na komercyjny użytek.

Za zadanie mam sfilmować z samochodu odcinek drogi, podczas jazdy a następnie wtrakować trójwymiarowy model bilbordu.

Dzięki z góry za pomoc.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Max tez potrafi, LW z tego co wiem rowniez.

Streaker chyba chcial powiedziec, ze niewazne, ze masz starego golfa i mozesz nim dojechac wszedzie, moze niezawsze komfortowo. Kupuj drozszy samochod, albo siedz w domu.

;)

Napisano

Aj, aj... czepiacie się :P

Zresztą, jak już jesteśmy przy motoryzacyjnych porównaniach - po co jedzić starym zdezelowanym golfem, jak daje linka do również darmowej toyoty ?

No i pytanie było o xsi, a w nim - z tego co się orientuje (po jednej wpadce trzeba się ubezpieczyć ;) ) - i tak trackera nie ma.

Napisano

A w XSI w FX Tree w zakladce Ops > Transform > Tracking (nie wiem czy o coś takiego chodzi) W helpie w XSI jest wiecej na ten temat.

Napisano
A w XSI w FX Tree w zakladce Ops > Transform > Tracking (nie wiem czy o coś takiego chodzi) W helpie w XSI jest wiecej na ten temat.

tracking to nie matchmoving.