mikodelini Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 Oto moja propozycja na nowy temat minibitwy plan: a na koniec strona na której jest trochę więcej zdjęć i informacji http://www.minusfive.com/architecture/680/no-5-house#more-680 proponuje termin zakończenia na 28.02.09(sobota) o 20:00 dzięki przeciągnięciu do soboty może więcej chętnych będzie
SFlogic Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 Ciekawy ten temat. Również postaram się powalczyć.
SFlogic Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Widzę,że coś słabą z tą edycją minibitwy. Ja też się nie wyrobiłem na czas ale mimo wszystko umieszczam to co udało mi się zrobić. Troche odbiega od oryginału ale i też nie miałem na tyle czasu i umiejętsności by mocniej przysiedzieć.
Neiraa Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 wyszło całkiem fajnie, ale mnie to wnętrze tak mierzi, że nawet nie próbowałam, jest ohydne..blech..
Tores Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 wyszło całkiem fajnie, ale mnie to wnętrze tak mierzi, że nawet nie próbowałam, jest ohydne..blech.. Życzę ci abyś nie usłyszała nigdy tego o swoim projekcie bo bez poparcia takiej wypowiedzi odpowiednimi argumentami jest ona nie na miejscu.
Filip Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Sflogic-Dobra robota! Choć od prawej jakoś ciemniej wyszło...
Neiraa Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Życzę ci abyś nie usłyszała nigdy tego o swoim projekcie bo bez poparcia takiej wypowiedzi odpowiednimi argumentami jest ona nie na miejscu. Fakt, opinia zbyt radykalna, przesadziłam. Ale mam zapalenie oskrzeli, gorączke i ledwie dycham, więc mi się na zwoje rzuciło. Wnetrze mi się poprostu nie podoba (chyba nie musi?) Jest dla mnie nijakie i już.
SFlogic Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Dzięki za komenty :) Faktycznie wyszło nieco ciemniej i w sumie trochę błędów można by jeszce wyliczyć. Co do samego projektu to mi się akurat spodobał. Tam pod linkiem były fotki całego mieszkanka więc odebrałem to jako całość. Żałuję tylko, że nie ma innych prac bo ciekawie byłoby sobie skonfrontować swoją wersję z innymi. Wobec tak niskiej frekwencji zadaję trudne pytanie - co robimy dalej? Mam nadzieję, że minibitwa nie umiera.
Touch Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 nie umiera, ona dopiero raczkuje;p Good work SFlogic;)
mkeruj Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 No to jak będzie? Dacie umrzeć takiemu fajnemu tematowi? Jak dla mnie SFlogic powinien wziąć sią za zakładanie nowego wątku. A modkom pozostawmy kwestię reklamy, może dadzą coś z siebie wreszcie, dział 2D ciągle ogłoszenia wywiesza, a my nic. PZDR mkeruj
Neiraa Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Tak sobie pomyślałam, ze może gdyby przed każdą bitwą były wystawiane ze 3 obrazki ref. do wyboru przez głosowanie, to temat miałby większe wzięcie, bo moznaby mieć ciut większy wpływ na to co zrobimy. Ot, taka koncepcja.
M4rcus Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 nie wiem, do mnie jakos nie przemawia :/ "ikeoski" design, nie lubie tego, chodz wlasnie taki jest najlatwiejszy najczesciej do zrobienia w 3d.... od strony technicznej - pusto i troche zbyt zroznicowanie swiatla lewoprawo
Rekomendowane odpowiedzi