madin Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 Wiem, że to forum nie jest najlepsze do tego typu tematów, ale na innym mi nie odpowiedzieli. mam drobny problem z grą Hitman - Blood Money. nie ma żadnych dźwięków poza odgłosami broni i kiedy Hitman obrywa. Jest to strasznie wnerwiające, i wogule odechciewa się grać. mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pomoże :(.
Robert B. Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 w zasadzie jeżeli sterowniki karty dźwiękowej directx najnowszy) jest dobry to może być ostatecznie błąd gry i trzeba łatkę jeżeli to nie to, poszukać cracka innego, jeżeli to nie to jak to mówią chłopcy i dziewczęta "ee Jaaa niee wiem :/" Jeżeli nie powyższe łącznie z ja nie wiem to niezgodność sprzętowa. ostatecznie poprzerywany kabel na pasie głośnik karta dzwiękowa
madin Napisano 18 Luty 2009 Autor Napisano 18 Luty 2009 na pewno to nie wina sprzętu. jeżeli ktoś ma tą grę to może niech gdzieś udostępni plik odpowiedzialny za dźwięk? patcha też instalowałem i to samo.
Ex3 Napisano 18 Luty 2009 Napisano 18 Luty 2009 A może masz np. włączony jakiś dźwięk przestrzenny i na twoje głośnik idzie tylko część dźwięków ? Spróbuj gdzieś pozmieniać ustawienia żebyś miał zwykłe stereło, może pomoże.
madin Napisano 18 Luty 2009 Autor Napisano 18 Luty 2009 nie nie, jest tylko w pierwszej misji głos gdy jeden gościu gada jakieś hey man what the fuck? czy coś takiego, a reszta to tylko pomachają gębą bez głosu :(
Robert B. Napisano 18 Luty 2009 Napisano 18 Luty 2009 jak dla mnie niezgodność. spróbuj u kumpla zainstalować to sie dowiesz
madin Napisano 19 Luty 2009 Autor Napisano 19 Luty 2009 dobra, już wiem czego to przyczyna. ale dzięki że ktoś chciał pomóc :)
Rekomendowane odpowiedzi