Napisano 17 Luty 200916 l Wiem, że to forum nie jest najlepsze do tego typu tematów, ale na innym mi nie odpowiedzieli. mam drobny problem z grą Hitman - Blood Money. nie ma żadnych dźwięków poza odgłosami broni i kiedy Hitman obrywa. Jest to strasznie wnerwiające, i wogule odechciewa się grać. mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pomoże :(.
Napisano 17 Luty 200916 l w zasadzie jeżeli sterowniki karty dźwiękowej directx najnowszy) jest dobry to może być ostatecznie błąd gry i trzeba łatkę jeżeli to nie to, poszukać cracka innego, jeżeli to nie to jak to mówią chłopcy i dziewczęta "ee Jaaa niee wiem :/" Jeżeli nie powyższe łącznie z ja nie wiem to niezgodność sprzętowa. ostatecznie poprzerywany kabel na pasie głośnik karta dzwiękowa
Napisano 18 Luty 200916 l Autor na pewno to nie wina sprzętu. jeżeli ktoś ma tą grę to może niech gdzieś udostępni plik odpowiedzialny za dźwięk? patcha też instalowałem i to samo.
Napisano 18 Luty 200916 l A może masz np. włączony jakiś dźwięk przestrzenny i na twoje głośnik idzie tylko część dźwięków ? Spróbuj gdzieś pozmieniać ustawienia żebyś miał zwykłe stereło, może pomoże.
Napisano 18 Luty 200916 l Autor nie nie, jest tylko w pierwszej misji głos gdy jeden gościu gada jakieś hey man what the fuck? czy coś takiego, a reszta to tylko pomachają gębą bez głosu :(
Napisano 19 Luty 200916 l Autor dobra, już wiem czego to przyczyna. ale dzięki że ktoś chciał pomóc :)