Pavulon 13 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Witam, jak w tamacie. W scenie mam 4 takie same kamery, z 3 render jest OK, natomiast jeden wychodzi mi z jakimis zielonymi plamami. Nie wiem w czym tkwi problem - moze ktos sie spotkał z takimi "ufolami na scianach" :) 3Ds Max 2009 i Vray 1.50 SP2 Pozdrawiam ,z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqas87 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Widziałem ostatnio w czyjejś scence jak się zielono robiło (nie aż tak) przez jakiś bug w geometrii ale na wszystkich kamerach było tak samo... Jakieś szczeguły ? jaka kamera standart/physical? i co w GI hula ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Odznacz show samples w GI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqas87 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 chym a sample nie były by widoczne we wszystkich kamerach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw11 Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 mam dokladnie ten sam problem, tylo ze u mnie plamy sa czerwone, ale to pewnie dlatego ze uzywam w scenie polyskliwy czerwony material i duzo vraylightmat, Hynol a wlasciwie dlaczego dokladnie pojawiaja sie te plamy i czemu show samples GI je likwiduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 dlaczego to likwiduje ? a nazwa jaka ? Show samples czyli pokazuj te sample z gi :) Wylaczenie logicznie wskazuje zeby nie pokazywal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi