baalnazzar Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Witam :) Chcę zrobić czarny glow dla napisu, ale gdy to robię to zamiast glowa otrzymuję przezroczystość. Jak mam to zrobić?? Z góry dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Takie rzeczy lepiej robić w PS ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baalnazzar Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 Wiem :) Ale to ma być animowany napis i animowany glow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 wiec after effects:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baalnazzar Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 Akurat jestem w specyficznej sytuacji gdzie staram się, żeby wszystko w maxie było. No ale chyba na AE się skończy, bo Videopost jest okrutny jak dla mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi