Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No i nie wiem czy jest dobry temat, ale potrzebuje jakiś dobrych wskazówek do zabawy z Bipedem. Jestem totalnie zielony w tym. Głównie chodzi mi o to ażeby stworzyć animacje, jak to się robi?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I czego cozekujesz ? Że ktoś napisze ci całego tutoriala w poście ? Najlepiej z zdjęciami i filmami... Masz konkretne pytania - to pytaj, a jak masz cztery litery zawracać durnymi pytaniami pokroju 'jak zrobić animacje ?' to marsz do helpa i tutoriali (w googlu, gwarantuje, znajdziesz ich całe mnóstwo)

Jak to się robi ? Ano trochę się używa transformacji, trochę klatek kluczowych stawia, trochę w animation edytorze pracuje i tak wogóle używa się wbudowanych narzędzi, czasem posiłkując skryptaim albo pluginami... - jakie pytanie, taka odpowiedź...

Tylko się nie obrażaj :P

Napisano

Nie obrażam się, ale liczyłem na choć trochę inteligentniejszej odpowiedzi.

Napisano

Primo: albo 'liczyłem na choć trochę inteligentniejsze odpowiedzi', albo ' spodziewałem się choć trochę inteligentniejszej odpowiedzi' bo w tej chwili kaleczysz język

secondo: a ja liczyłem na choć trochę inteligentniejsze pytania.

EOT z mojej strony, nie mam zamiaru się publicznie kłócić

Napisano

straker spokojnie, chlopak pyta sie o bipeda i widac ze nie kuma o co chodzi wiec nie trzeba tak az wyskakiwac, troszke kultury nie bedzie problemem :)

Co do pytania to zacznij od podstaw i przedewszystkim zobacz help programu, tam jest wszystko jasno opisane z przykladami.

Napisano

Zwirzok -> Ależ to właśnie była inteligentna odpowiedź. Piękna składnia zdania do tego ;)

Napisano

serwus :)

dlaczego nikt nie przeniesie tego do odowiedniego dzialu ? tu sie pokazuje ANIMACJE.

chyba miejscena takie kwestie jest w rigging and animation.

pozdrawiam i zycze powodzenia

Napisano

Jeżeli człowiek pisze w pośpiechu to nie patrzy na popełniane błędy. Zamiast popisywać się potrzebowałem pomocy. mkeruj dzięki za link. hcpiter dzięks za naprowadzenie. Właśnie oglądam ten tutek. streaker a co było nie zrozumiałe? Chyba tylko i wyłącznie druga część postu, bo to prawda. Napisałem to dość nielogicznie. No i właśnie potrzebowałem takiej pomocy. Nic więcej. Dzięki wszystkim za linki i wskazówki.

Napisano

watek przeniesiono.

Zwirzok: następnym razem proszę o po pierwsze umiejętne zadawanie pytań (tytuł wątku "Pomoc" mówi tyle co nic) a po drugie o postowanie tematów w odpowiednich działach.

Pozdrawiam