aspenboy Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 (edytowane) FINISZ: Wymyśliłem sobie, że w ramach sięgania po ostatnią deskę ratunku, siły dobra połączyły inżynierię z zakazaną sztuką nekromancji. Skonstruowały na wpół ożywionego ducha wojny, składającego się w dużej mierze z ciał poległych wojowników. Wyszło bardziej ilustracyjnie właściwie, czas mi trochę nie pozwolił dopracować całości :/ ------------------------------------ Cześć, Dzisiaj właściwie tylko zaklepuję miejsce, więc szkic bardzo pobieżny: W nadchodzących dniach może uda mi się rozszerzyć koncept i opis :) Edytowane 2 Marzec 2009 przez aspenboy
g0od Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Cóż za patriotyczny Duch Wojny ;) Czy to po prostu przypadkowa zbieżność?
aspenboy Napisano 24 Luty 2009 Autor Napisano 24 Luty 2009 g0od: raczej przypadkowa, zauważyłem jak narysowałem :D rosikowski: dzięki :) Mały update - nowy szkic, nowa poza, zaczątki kolorów:
Urbanboogie Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 obie wersje ekstra :D fajne luzne podejscie do tematu :) cos mi to przypomina, ale nie wiem co
aspenboy Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 Urbanboogie: dzięki :) jeżeli choć odrobinę przypomina ducha wojny, to już część sukcesu :D Mały update - oby zdążyć do soboty:
Dann.G Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 ja tam nie wiem , ale najlepszy to 1szy szkic chyba jednak jest...
rosikowski Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Urbanboogie w którejś części metal sluga jak gracza ugryzł zombie to sam gracz zamieniał się w zombiaka, który zamiasta granatów właśnie rzygał w taki sposób, na bank to ci to przypomina :) aspenboy zapowiada się ciekawa ilustracja, ciekaw jestem na co ten cacperek będzie rzygał ogniem xD
aspenboy Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 selfu: hmm... muszę to przemyśleć, nie jesteś jedyną osobą, która tak twierdzi. Z braku czasu przysiadłem do drugiej wersji. rosikowski: ha! Metal Sluga uwielbiam :D Chociaż dopiero Ty mi przypomniałeś ten motyw :) Update w pierwszym poście - na więcej czasu brakło, za późno się wziąłem za tą bitwę :/
Rekomendowane odpowiedzi