Tereh90 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Witam Napewno mnie troche zjedziecie za wykonanie ale raz sie zyje ;p . Jest to tak naprawde moja pierwsza glowa jaka wykonalem wkladajac troche wysilku w nia. Moje pierwsze sculpty to typowa kilku minutowa zabawa i nic godnego uwagi. 3ds max, zbrush, photoshop, vray. To jest taka wstepna wersja tego co robie. Juz pracuje nad bardziej realna postacia ( nie z namalowanymi wlosami ;p) ktora nie dlugo zaprezentuje. Ta raczej przypomina lalke ;p Prosze o jakies wskazowki
mirach Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 To jest taka wstepna wersja tego co robie. Juz pracuje nad bardziej realna postacia ( nie z namalowanymi wlosami ;p) ktora nie dlugo zaprezentuje. Ta raczej przypomina lalke ;p to raczej do WIPa z czyms takim, a nie finished works. No i temat zle nazwany. To tak w ramach porannego przywitania :)
adam_m Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Nie no, całkiem ładnie, tylko raczej do 2D jak bardziej podrasujesz w ps :)
JmTm00 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 mało pani w tej pani....taki bardziej pomalowany facet...bez wyrazu ta twarz nieco :/
sly Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Super krem przeciwzmarszczkowy. Dodaj detalu może i wróć do anatomii. W dziale "inspiracje" są linki do rysunków mięśni twarzy. powodzenia. pozdrawiam.
ttaaddeekk Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 ja widze na codzien takie osobniki jak chodza do solarki pietro nizej jak dla mnie fotoreal, 5 stars !
mis3k Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 mi się te włosy podobają, jakbyś całość zrobił w klimacie malarskim to by mogło wyjść coś fajnego. Pokusiłem się o lekkie postpro. Usunę w razie czego.
tweety Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.
shergar Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Ciekawy ten transwestyta :D Jakich kremów ona/on używa bo żadnych zmarszczek, etc. Może ma trąd? [podobno jakaś odmiana trądu bardzo odmładza skórę]. Twarz jakaś taka gumowa w sumie - bardziej manekin niż ludź. Czyli jak mawia jeden mój znajomy zmień z 90% i będzie ok ;P
keraj37 Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 powiem tak, robisz shader oczu 3razy lepiej ode mnie, gdyz ten element u mnie kuleje i dosc zgrabny sss jak na v-ray
Rekomendowane odpowiedzi