Napisano 26 Luty 200916 l Witam Napewno mnie troche zjedziecie za wykonanie ale raz sie zyje ;p . Jest to tak naprawde moja pierwsza glowa jaka wykonalem wkladajac troche wysilku w nia. Moje pierwsze sculpty to typowa kilku minutowa zabawa i nic godnego uwagi. 3ds max, zbrush, photoshop, vray. To jest taka wstepna wersja tego co robie. Juz pracuje nad bardziej realna postacia ( nie z namalowanymi wlosami ;p) ktora nie dlugo zaprezentuje. Ta raczej przypomina lalke ;p Prosze o jakies wskazowki
Napisano 26 Luty 200916 l Cytat To jest taka wstepna wersja tego co robie. Juz pracuje nad bardziej realna postacia ( nie z namalowanymi wlosami ;p) ktora nie dlugo zaprezentuje. Ta raczej przypomina lalke ;p to raczej do WIPa z czyms takim, a nie finished works. No i temat zle nazwany. To tak w ramach porannego przywitania :)
Napisano 26 Luty 200916 l Nie no, całkiem ładnie, tylko raczej do 2D jak bardziej podrasujesz w ps :)
Napisano 26 Luty 200916 l mało pani w tej pani....taki bardziej pomalowany facet...bez wyrazu ta twarz nieco :/
Napisano 26 Luty 200916 l Super krem przeciwzmarszczkowy. Dodaj detalu może i wróć do anatomii. W dziale "inspiracje" są linki do rysunków mięśni twarzy. powodzenia. pozdrawiam.
Napisano 26 Luty 200916 l ja widze na codzien takie osobniki jak chodza do solarki pietro nizej jak dla mnie fotoreal, 5 stars !
Napisano 2 Marzec 200916 l mi się te włosy podobają, jakbyś całość zrobił w klimacie malarskim to by mogło wyjść coś fajnego. Pokusiłem się o lekkie postpro. Usunę w razie czego.
Napisano 2 Marzec 200916 l Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.
Napisano 2 Marzec 200916 l Ciekawy ten transwestyta :D Jakich kremów ona/on używa bo żadnych zmarszczek, etc. Może ma trąd? [podobno jakaś odmiana trądu bardzo odmładza skórę]. Twarz jakaś taka gumowa w sumie - bardziej manekin niż ludź. Czyli jak mawia jeden mój znajomy zmień z 90% i będzie ok ;P
Napisano 17 Marzec 200915 l powiem tak, robisz shader oczu 3razy lepiej ode mnie, gdyz ten element u mnie kuleje i dosc zgrabny sss jak na v-ray