campo Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Raczej test i zabawa, niz cos powaznego, ale... ciekawe co o tym myslicie. MAX5+Brazil+Szop (m.in. DOF). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 jak na \"test i zabawe\" to całkiem fajnie..... co tam jest po wewnętrznej stronie napisane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 oo Campo - dawno Cie nie bylo :) (a moze zle obserwowalem?) Bardzo naturalnie to wyglada i bardzo \"mi się!\" Gdybys jeszcze kadru z prawej, pracy nic by nie brakowalo do pelni szczescia, a tak pozostaje malutki uszczerbek ;) Nie ucinaj tak next time pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloomoon Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Nie wydaje Ci sie ze odblask jest calkowicie sfalszowany jak na typ materialu jesli sie nie myle to chyba len?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 kaustyka za mocna jest. Len ? chodzi o ten beton? :) proste ale uzeka,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Campo: a kukuuuu.... 8) mówiłem że kaustyka za mocna... 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloomoon Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Originally posted by Damian kaustyka za mocna jest. Len ? chodzi o ten beton? :) Chyba slepy sie robie... ale fakt na len to nie wyglada - za szybko patrzylem :D Ale beton prawie tak samo odbija swiatlo jak len wiec wiele sie nie pomyilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Heheh pewnie na tym pierscionku pisze walcie sie wszyscy na to patrzacy.... :) .... Bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 pewnie tak. PRacka jak na zabawe naprawde pożądna chociaż mogłes troche otoczenie zrobic inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 zombo: zasadniczo to jest makro i otoczenie powinno byc 100% neutral - tak jak jest, jest dobrze, poza tym GO jest tak plytka ze zrobilby sie balagan gdyby cos w tle sie dzialo... ech tylko ten prawy bok tak nieszczesliwie uciety:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Originally posted by LISEK Heheh pewnie na tym pierscionku pisze walcie sie wszyscy na to patrzacy.... :) .... Bardzo mi sie podoba Nie \"pisze\" tylko \"jest napisane\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi