Napisano 11 Marzec 200421 l Raczej test i zabawa, niz cos powaznego, ale... ciekawe co o tym myslicie. MAX5+Brazil+Szop (m.in. DOF).
Napisano 11 Marzec 200421 l jak na \"test i zabawe\" to całkiem fajnie..... co tam jest po wewnętrznej stronie napisane??
Napisano 11 Marzec 200421 l oo Campo - dawno Cie nie bylo :) (a moze zle obserwowalem?) Bardzo naturalnie to wyglada i bardzo \"mi się!\" Gdybys jeszcze kadru z prawej, pracy nic by nie brakowalo do pelni szczescia, a tak pozostaje malutki uszczerbek ;) Nie ucinaj tak next time pozdro Marek
Napisano 11 Marzec 200421 l Nie wydaje Ci sie ze odblask jest calkowicie sfalszowany jak na typ materialu jesli sie nie myle to chyba len??
Napisano 11 Marzec 200421 l kaustyka za mocna jest. Len ? chodzi o ten beton? :) proste ale uzeka,...
Napisano 11 Marzec 200421 l Cytat Originally posted by Damian kaustyka za mocna jest. Len ? chodzi o ten beton? :) Chyba slepy sie robie... ale fakt na len to nie wyglada - za szybko patrzylem :D Ale beton prawie tak samo odbija swiatlo jak len wiec wiele sie nie pomyilem...
Napisano 11 Marzec 200421 l Heheh pewnie na tym pierscionku pisze walcie sie wszyscy na to patrzacy.... :) .... Bardzo mi sie podoba
Napisano 12 Marzec 200421 l pewnie tak. PRacka jak na zabawe naprawde pożądna chociaż mogłes troche otoczenie zrobic inne
Napisano 13 Marzec 200421 l zombo: zasadniczo to jest makro i otoczenie powinno byc 100% neutral - tak jak jest, jest dobrze, poza tym GO jest tak plytka ze zrobilby sie balagan gdyby cos w tle sie dzialo... ech tylko ten prawy bok tak nieszczesliwie uciety:(
Napisano 13 Marzec 200420 l Cytat Originally posted by LISEK Heheh pewnie na tym pierscionku pisze walcie sie wszyscy na to patrzacy.... :) .... Bardzo mi sie podoba Nie \"pisze\" tylko \"jest napisane\"