Horus Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Moja pierwsza praca w finished :-) Z pewnością mogło by być lepiej, ale jestem względnie zadowolony, więc wrzucam:
Notre Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 jest fajnie ale lepiej by było jakbyś dał lakier metallic albo perłe i czerń nigdy nie jest 100% czernią... za ciemny ten lakier oponki chyba jakieś takie nie bardzo z tamtych czasów, deska rozdzielcza bardzo fajnie wyszła ale niestety reszta wnętrza jakaś taka pusta dałbym 3 gwiazdki ale dam 4 za wybór auta :)
kamil.ochel Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 bardzo ładne, podoba mi się :) tylko faktycznie ten lakier shitowy troche
Hynol Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Model fajny (karoseria, wnętrze) Rendering taki sobie - mało kontrastów, nic ciekawego w zasadzie. Lakier dość nietypowy - 300 SL to raczej metaliczny silver, biały, kremowy - czarny to rzadkość. Co do kół - masakra - jak można tak oszpecić autko? 300ka miała śliczne dekle które idealnie współgrały z całością. A tu jakieś ni to szprychy ni to coś innego...
Horus Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 Jakie ni to szprychy ni cos innego? :-) Normalne szprychowe felgi. Moim zdaniem orginalnie 300sl miał ohydne felgi. Jak widać, rzecz gustu. A co do lakieru, w starych dobrych czasach nie robili tak jak teraz na potęgę lakierów z flejksami czy jak sie te swiecace kropeczki nazywaja. I slusznie :-)
kamil.ochel Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 ale też te lakiery nie były takie ultra czyste :) imo przynajmniej
Horus Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 To byly lakiery chromowe, wiec niemal lustra: http://www.calconnect.com/weekly_photo/MB%20300SL%20GullWing_HR.jpg Dzis juz takich nie ma :(
kamil.ochel Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 to może :P a w takim razie to fajnie by było jeszcze zobaczyć jakiś exterior dla autka i niezła praca do portfolio
Hynol Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Jakie ni to szprychy ni cos innego? :-) Normalne szprychowe felgi. Moim zdaniem orginalnie 300sl miał ohydne felgi. Jak widać, rzecz gustu. A co do lakieru, w starych dobrych czasach nie robili tak jak teraz na potęgę lakierów z flejksami czy jak sie te swiecace kropeczki nazywaja. I slusznie :-) No tak - w sumie racja - tutaj raczej ciężko dyskutować które felgi ładniejsze - co kto woli. Co do lakierów zgadzam się że nie były to te same których używa się obecnie. Dla mnie osobiście srebrny albo biały 300SL z czerwoną tapicerką to kwintesencja piękna.
Horus Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 A dla mnie czerwona tapicerka to najgorszy mozliwy wybor :-) Coz, nasze gusta sie znacznie roznia. Moze kiedys 300sl dorobi sie sceny, wtedy lakier na pewno prezentowal by sie lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi