Mirtrul Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Założenie jest takie: znaleźć 10 osób, które wspólnie będą robiły film 3D typu shrek. Następnie po wykonaniu całego projektu wysłać demo do jakiejś wytwórni, najlepiej w USA. Mając dobry scenariusz i wykonanie, są duże szanse na to, że zostanie kupiony. Piszcie na gg: 2492587 aby się zgłosić i omówić szczegóły ------- http://www.longa.yoyo.pl
dyb3k Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Bez obrazy ale zeby zrobic shreka to trzeba miec naprawde duze umiejetnosci...
pressenter Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 ... że nie wspomnę o zapleczu technicznym, a pewnie i tego i tego Ci przykapinkę brakuje, bez urazy.
mirach Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Założenie jest takie: znaleźć 10 osób, które wspólnie będą robiły film 3D typu shrek. taki tekst o poranku naprawde poprawia humor :) Bez urazy, ale nie masz raczej pojecia o robieniu filmu animowanego ala Shrek. Wystarczy popatrzec na twoje folio...
Temporal Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 a nikt z was nie wpadl ze to prowokacja? wiem wiem swiat jest pelen dzieci ale tekst tekst jest w takiej formie ulozony jak teksty ludzi ktorzy odganiaja od takich glupot wiec ktos celowow napisal to tak by pozniej znow wielcy herosi mogli wytlumaczyc ze to jest nierealne itp.
mirach Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 a nikt z was nie wpadl ze to prowokacja? powiem szczerze ze nie obchodzi mnie czy to prowokacja, czy nie. Poprawilo mi humor o poranku i to sie dla mnie liczy :)
tweety Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 No dobra.. sprawa jak widzę poważna... ale co tam. Zamykam wątek. propozycje dla Mirtrul'a proszę składać zgodnie z jego życzeniem na GG. Powodzenia i do zobaczenia na rozdaniu Oscarów w... 2321 roku :)
tweety Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 No dobra.. sprawa jak widzę poważna... ale co tam. Zamykam wątek. propozycje dla Mirtrul'a proszę składać zgodnie z jego życzeniem na GG. Powodzenia i do zobaczenia na rozdaniu Oscarów w... 2321 roku :)
Rekomendowane odpowiedzi