Skocz do zawartości

Wiz 3d - jadalnia i salon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kapsel612
Napisano

Witam to moj nowy interior.Byl to jednodniowy projekt wraz z renderingiem,takze czasu nie zawiele.Komentarze mile widziane

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

oswietlenie nie odpowiada troche realizmowi, blask zza okna troche bardziej rozswietli w rzeczywistosci biala sofe przy oknie, ona jest za ciemna, ale pracka zajeb.sta!!!!!

Napisano (edytowane)

Złe mapowanie drewna. Wygląda jakby wszystkie drewniane meble były wycięte z jednego kawałka. Widoku za oknem brak; jest balustrada i za nią nic :( Popracuj nad oświetleniem. Sam interior (umeblowanie) mi się podoba, szczególnie salon.

Edytowane przez adam_m
Napisano

Ni cholery nie wiem jak się oprzeć o takie oparcie na krześla. Można się chyba skrzywienia kręgosłupa nabawić. Stół i krzesła do wymiany całkowicie. No chyba, że to niepraktyczne krzesła ala Wyspiański to rozumiem ;)

Napisano

co do jakości renderu się nie wypowiadam, bo inni są bardziej kompetentni.

Zastanawiam się czy to zamierzony efekt że jeden kinkiet na ścianie się nie świeci a obrazy wiszą nierówno,

Chyba fajniej by wyglądał ten kinkiet przy oknie gdyby był na środku, wiem że symetria jest oklepana, ale w tym przypadku bardziej by mi się podobało,

zastanawiające jest tez to ogromne okno (drzwi) balkonowe

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności